En Sıcak Konular

Nuh Gönültaş


Nuh Gönültaş
0 0 0000

Tahşiyeciler deşifre oldu, yeni bir isim bulmalıyız



-Ülkeyi kendi çizgimize getirmek ve emellerimiz doğrultusunda idare etmek için yıllardır kullandığımız argümanlar, elemanlar, dernekler, vakıflar, yandaş medyamız, iş adamları, sivil toplum örgütleri bir bir deşifre oluyor. Son sürecin geldiği noktada arkasında olduğumuz terör örgütlerinin adresinin bizim mahalleye çıktığı anlaşılmak üzere. Hem terör örgütünün, hem de dini görünümlü radikal örgütlerin arkasındaki resmin bize ait olduğunun deşifre olması an meselesi.

-Efendim. Dernek vakıf gibi kullandığımız kurum kuruluş ve kişilerin izahını yapabilir, hatta olayı sulandırıp fasa-fiso diyebiliriz. Ama örgütlerin arkasında bizim olduğumuzun izahını yapamayız. Bu gidişi durduracak bir çare yok mudur? Bu çaresizlik beni kanser edecek!

-Bu süreci durduracak tek bir şey var. O da bu ülkede acil bir kaos ortamının oluşması. Onun için yapılacak şey halkı birbirine düşürecek yeni çatışma zeminleri hazırlamak. Halkın önemli bir kısmını irticacı, diğer bir kısmını da terörist diye terörist bölücü diye sınıflandırmalıyız. Bu proje ile ilgili eylem planlarının alt yapılarını hazırlamıştık biliyorsunuz. Ama bu dava bütün planlarımızı alt üst etti ve hepsi elimizde patladı.

-Efendim çok enteresan, aleyhimize son dakika yeni bir gelişme oldu. Bu çok önemli bir durum. Kuyulardan, kazılardan çıkan bomba ve silahlardan daha vahim bir durumla karşı karşıyayız

-Ne oldu, lafı bu kadar uzatma, ne olmuş?

-Bulunan yeni silahlar başımıza bela olacak. Bir zamanlar PKK'ya kullandırdığımız silahlar kurdurduğunuz radikal dinci görünümlü Hizbullah mekanlarında yakalandı. Bu işten nasıl sıyrılırız bilemiyorum.

-Nasıl böyle bir aptallık yapılır? Aynı elin, yani bizim, hem terörün azmasını, hem de radikal örgütlerin eylem yapmasını organize ettiğimiz ortaya çıkacak. Yıllar önce aynı aptallık 28 Şubat'ta yapıldı. Malum mahalledeki dükkanlara gece yarısı konan silahlar üzerindeki seri numaraları silinmediği için oyun elimizde patlamıştı. Paçayı zor kurtarmışken şimdi yine aynı salaklık. Olacak iş değil, olacak iş değil.

-Kamuoyu oluşturmada kullanılan üniversite hocaları, dernekler, vakıflar, sanatçılar, basın mensupları, işadamlarından bazıları  son operasyondan korkup konuşmaya başlamışlar. "Kullanıldık" diyorlarmış. Yeni bir hamle yapmalıyız. İçerdekiler ayrı bir dert. Her fırsatta "Bizi buradan sağ çıkartmazlar, öldürecekler" diye mesaj gönderiyorlarmış.

-Efendim medya olarak bizden isteğiniz üzerine bu günlerde dikkatleri vatan delilerinin üzerine çekiyoruz. Gazete ve televizyon haber programları ile gündemde kalmalarını sağlayarak tartışma zeminine çekiyoruz ki sizin konuşmanızın önü açılsın.

-Vatan delisini gündemde tutmaya devam edin. Bir de irtica için hazırladığımız ama kullanamadan deşifre olan grup, tahşiye mi tahşidat mıydı neydi, onlar deşifre olmuştur. Bu işin arkasını bırakmayalım, isim değişikliği yapalım, yola devam edelim mutlaka. Silahlar hep bizden mi çıkacak, biraz da bunlardan çıksın

-Bu dinci örgütün yeni ismi ne olsun efendim?

-Rahle-mahle bir şey deyin işte. Dini sembol olan bir şey olabilir.

-Biliyorsunuz efendim büyük irtica dalgasını başlatmak için işlettirilen cinayetin diğer dava ile birleştirilmesi iyi olmadı. O çocuğun buraya gelmesi engellenmeli, işin üstü örtülmeli. Onun devam eden devam eden sürece dahil olması demek bizim de dahil olmamız anlamına geliyor.

-Aleyhimize yeni bir gelişme olmadan, yeni dalga ya da bir cephanelik bulunmadan atılması gereken ilk adım vatan delilerinin arasının açılmasını sağlamaktır. Onların birliğini bozmak, içlerinden önemli insanlarla bir araya gelmek ve yanımıza çekerek içlerine ayrılık tohumlarını atmak için psikolojik savaş yöntemlerini kullanmalıyız...

bugün



Bu yazı 2,676 defa okundu.






Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.





    Diğer köşe yazıları

     Tüm Yazılar 
    • 8 Temmuz 2012 Delikli demir ile mertlik arasındaki ilişki...
    • 5 Temmuz 2012 İki arada bir derede ölüm!
    • 28 Haziran 2012 Dessas-ı ehli dünyanın hafiyeleri veya satılık kalemler...
    • 26 Haziran 2012 Kılavuzu NATO olanın...
    • 17 Haziran 2012 Davet ile davete icabet...
    • 5 Haziran 2012 AK Parti celladına gülümserken...
    • 31 Mayıs 2012 Kürtaj emanete ihanettir!
    • 13 Mayıs 2012 28 Şubat dalgaları ve hükümetin kıyıları...
    • 26 Nisan 2012 CHP'nin tarihi en yumuşak yeri...
    • 24 Nisan 2012 Vatana ihanetin yasal dayanağı olur mu?
    • 19 Nisan 2012 Peki, AK Parti iktidarı bin yıl sürecek mi?
    • 17 Nisan 2012 Çevik Bir nefreti, Tayyip Erdoğan sevgisi...
    • 14 Nisan 2012 Adaletin rövanşı...
    • 8 Nisan 2012 İçimizdeki darbeciler yüzünden...
    • 29 Mart 2012 Gazete kapatmak çağ dışı bir çözümdür...
    • 22 Mart 2012 Talimatla akreditasyon olur fakat demokrasi olmaz...
    • 13 Mart 2012 Liderlik cesareti...
    • 8 Mart 2012 Stratfor ve WikiLeaks gazeteciliği!
    • 1 Mart 2012 Bu ülkede 28 Şubatlar bitmez!
    • 26 Şubat 2012 15 yıl sonra yeniden ''şubat soğuğu!''

    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,837 µs