En Sıcak Konular

Halim Selim


Halim Selim
0 0 0000

Kalbe çağrı! Günah işlemişseniz de gelin! Yeter ki günahı terk edin!



 

İnsan bu karmaşanın içinde kendi hayatının hangisi olduğunu nasıl bilecek? Ona anlatılanlar mı? Yoksa kendi hissettikleri mi? Birileri hiç durmadan konuşuyor! Medyum Medyada! Şudur budur! Ne kadar anlamsız söz varsa sıralıyor peşi sıra! Gerçeğin üzerini örtüyor! İşgal kuvvetleri gibiler! İnsanların zihinlerini işgal ediyorlar! Bulandırıyorlar akıllarını! Şudur budur! Tamam da gerçek hangisi? Kim bilecek onu?

İşte tam burada yazmaya başlıyor 'kalem'! Okuyor önce hiç durmadan! O hiç sevmediği Medyum Medyayı bile takip ediyor sizin için! Medya cücelerini! Ama en sonunda kalbe dönüyor yüzünü! Vahye! Kâbe'ye! Hakk'a ait olan tüm insanlar gibi! Onlarla birlikte buluyor gerçeği! Hakk'ındır bu halk! Seçkinleşip, kâinatın ahengini bozmak istemeyen bu halk! Rüzgârın, ormanın içindeki ağaçlara çarpan ulu sesiyle, bulutların o masmavi gökyüzünde bir hayal gibi iç içe akmasıyla, uzakta o bir başına göğe yükselen dağları seyretmesiyle, koyunları, kuzuları, keçileri sevmesiyle, o ıssız köy yollarındaki taş çeşmelerden, dağlardan gelen buz gibi suları içerken aldığı mutluluğu bunlardan başka hiçbir şeyden alamayacağını bilmesiyle… Bu halk bilir işte gerçeği! Hakikati! Nasıl mutlu olacağını! Ve oyununa gelmez şeytanın! Oyuna gelenler, 'hakikat'ten kopmuş olanlardır! Kâinatın sonsuzluğunu seyretmeyi bırakıp o 'ateşten put'lara tapanlardır! Deniz kıyılarında miskin miskin oturup,  hiç durmadan gereksiz konuşmalar yapıp, bir türlü açık denizlere açılamayanlardır! Korkaklardır! Kendi hayatlarını yaşayamayanlardır! Medyum Medya koçlarının söylediklerini harfiyle yerine getirenlerdir! Hiç durmadan yanılıp, yenilip, yenilgiye doymayanlardır! Ve bir de o sahte 'şeyh'lerin peşinden ayrılamayanlar vardır! Onlar işte! Cinlerle iç içe bir hayat sürenlerdir! Oysa hakikat her 'bir'imizin kalbindedir! O sahte 'şeyh'lerden size daha yakındır! Kendi kalbiniz! Vahyiniz! "İtaat ve güzel bir söz"! 'Oku'yun! Asıl huzuru orada bulacaksınız!

Kendi hayatınızı yaşayın! Cenab-ı Allah'ın size emrettiği hayatı! Şirk-etler sizi aldatamasın! Sahte 'şeyh'lik de bir şirk-etleşmedir! 'Erk' peşinde koşmaktır! Size ne şirk-et ilişkilerinden! Siz tüm ümmetin kalbini 'bir'lemeye bakın! Cinlerle iş tutmayın! Melekleri çağırın dualarınıza! Melekler kadar berrak ve saf olmaya gayret edin! Nedir bu iç içe ilişkiler? Şirk-etlerle özel ilişkiler! Gizli yapılanmalar! Müslümanın içi de, dışı da 'bir'dir! Farklı yöne bakmazlar! Kalbi kıbleye bakarken, aklı şirk-et toplantılarında değildir! Siz kimsiniz ki! Dünyayı yönetmeye kalkıyorsunuz! Cinlerle metafizik toplantılar yapıyorsunuz! Bereket ki Cenab-ı Allah'tan korkan cinler de vardır! Vahyin sesini duyup Müslüman olanlar! Sizin o gözü dönmüş 'iktidar' hırsınızdan korkanlar! Ve tüm dünyayı elinizde olsa 'ateş'e vereceğinizden haberli olanlar! 'Tapınak' için! Mesiyanik proje için! 'Dünya Kralı'na biat etmek için! İşte tüm bu bilgilerinizi 'secde melekleri'yle paylaşan cinler!

Söyleyin hadi! Kimdir yahu o kral? 'Altın taht'a oturmak için yer-altından çıkıp, hepimize o elinizdeki 'ateşten put'ların içinden gözükecek olan! Bir hipnoz ağı! Sizi içine alıp, 'Sekar'a fırlatılmanız için! Yanacaksınız! Bu mudur istediğiniz? Yanmak! Ne uğruna! Ah! Nefsinizin ateşini söndürün! Kısacık bu dünya hayatının sonunda ölüp gideceğiz hepimiz! 'Ölümsüzlük' yok! Kanmayın şeytana! O hep vaat eder! Cennet'teyken de yaptı aynısını! Ve düştük hep birlikte bu dünyaya!

Bırakın peşini artık şu şeytanın! Terk edin sahte 'şeyh'leri! Secde edip, Tevbe edin! Kendi hayatınıza dönün yüzünüzü! Vahye! Kâbe'ye! Ve Hakk'a!

Rabbim affeder inşaallah sizleri…

Dua buyurun lütfen…




Bu yazı 4,225 defa okundu.






Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.





    Diğer köşe yazıları

     Tüm Yazılar 
    • 10 Eylül 2014 İnsanlık tehlikede! Ey mazlumlar!
    • 5 Eylül 2014 Bilinmeyiz biz! Görünmeyiz! ‘Bir’ işaret bekliyoruz!
    • 1 Eylül 2014 Kalbe çağrı! Günah işlemişseniz de gelin! Yeter ki günahı terk edin!
    • 27 Ağustos 2014 Ey ‘nar’ kardeşlerim! Yol bitti!
    • 22 Ağustos 2014 Ey Mehdiyet! Kaldır başını secdeden!
    • 18 Ağustos 2014 Şeytanın ‘Dünya Krallığı’ kime hizmet eder?
    • 11 Ağustos 2014 Kıyam-et!
    • 6 Ağustos 2014 Terk edin sahte şeyhleri, mürşitleri! Kur’an’a dönün yüzünüzü!
    • 31 Temmuz 2014 Ey kabalist sufiler! Süslü cinler! Bildik sizi!
    • 25 Temmuz 2014 Kalbin cihadı başladı!
    • 21 Temmuz 2014 Belki de Ahir Zaman! Ey zalimlerin en zalimi! Hesap zamanı!
    • 14 Temmuz 2014 İşte ‘Mehdiyet’ sırrı! Kur’an ve ‘hidayet’!
    • 9 Temmuz 2014 Fırat, Dicle ve ISIS! Kıyamet alametidir!
    • 4 Temmuz 2014 Ramazan! ‘Oku’duk mu? Kur’an’ı anladık mı?
    • 29 Haziran 2014 Ey Mehdiyet! Kalbimiz ağlıyor!
    • 25 Haziran 2014 Ey mazlumlar! ‘Hakikat’ vakti artık!
    • 21 Haziran 2014 Şam, Kudüs ve İstanbul için fazla zaman kalmamıştır!
    • 17 Haziran 2014 Şirk-etlerin zombileri kapımızda! ‘İslâm’ adına hem de!
    • 12 Haziran 2014 Zaman yaklaştı! Zulme karşı ‘tuğrul kuşu’!
    • 7 Haziran 2014 Rabbim affet!

    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,262 µs