En Sıcak Konular

Doç. Dr. Kemal Yeşilçimen



Doç. Dr. Kemal Yeşilçimen
0 0 0000

Milli Devlete Doğru



Bir asır sonra bu millet tekrar bir destan yazdı. Vatan, millet ve devlet düşmanlarının darbe maskesiyle başlattığı ülkeyi ele geçirme girişimi, halkımız tarafından önlendi. Esir alınan komutanlarımız ve kahraman ordumuz halkımızın milli kurtuluş mücadelesiyle düşman kuvvetler tarafından teslim alınmaktan kurtuldu. Millete ihanet eden alçaklar ise, kimi Yunanistana, kimi PYD terör örgütüne sığındı. İşgal ve terör örgütünün ardındaki sömürgeciler ise şaşkın. Bir asır aradan sonra bu yüce milletin tokadını yiyince neye uğradıklarını bilemediler. Yüce Allah, millete mezar kazan beceriksiz darbecilerin ayaklarını dolandırdı, oyunlarını bozdu. Türkiye düşmanlarının hesabı varsa, Allahın da hesabı vardır. Bunu hesaba katmadılar ve perişan oldular. Mısırdaki darbenin aynısını tezgahlayan güya müttefik şer güçler bir kere daha dersini aldı. Türkiyenin Mısır olmadığı anlaşıldı. Öğrenin artık ; bu milletle oynanmaz.

Bu hain tezgahın bozulması sonucu, 70 yıldır ülkemize çöreklenen bu sinsi oligarşik yapıların tasfiye yolu açılıyor. Hedef, kripto hainlerden ve oligarşik yapılardan temizlenmiş Milli devlet, Tam bağımsız Türkiye.

Zafer, bu hain saldırıyı, bu kansız işgali önlemek için gece gündüz demeden, yemeden, içmeden, korkusuzca, bedenini tankların önüne atan millete ait. Bu aziz millet, kahraman ordumuzu arkadan vuran darbeci alçaklara ve bunların arkasındaki vatan millet ve devlet düşmanlarına havaalanları, köprüler ve meydanlarda gereken dersi verdi. Millet, bir kere daha vatanını, devletini ve ordusunu kurtardı. Türkiye artık köklerinden koparılıp saksıya alınan, kurudukça sulanan, yeşerdikçe budanan süs bitkisi değil. Türkiye artık, göbeğini kaşıyan adamlar sayesinde, dış güçlerin canı istediği zaman darbe yaptırıp acımasızca sömürdüğü muz cumhuriyeti değil. Artık kimse milli iradeye dış güçlerin çıkarlarını dayatamayacak.

300 yıldır hep aynı oyun, hep aynı tezgah. İslam alemini aynı yöntemle sömüren, kan revan içinde bırakan sömürgeci Batı ve işbirlikçi oligarşi, çıkarları zedelendiği an, terör, kargaşa ve kaos çıkarıyor, sonra da darbe yaparak devleti ele geçirmek istiyor. Bıkmadan usanmadan bu oyunu ne de güzel oynuyorlar. Dün resmen ve cebren işgal ettikleri topraklarda, bugün zihnimiz dahil her alanda modern sömürü düzeni kurmak istiyorlar. Güzellikle ya da zorla. Sömürüye karşı çıkarsanız, Irak gibi, Mısır gibi olursunuz verilen mesaj bu.

Ama bu sefer baltayı taşa vurdular. Milletimiz bu hain darbeye dur dedi. Eğer dur demeseydi, ülkemiz bu alçak işgale yeltenen sömürgecilerin kontrolüne geçecekti. Ülkemiz Suriyeye döndürülecek, milyonlarca insan kan revan içinde kalacaktı. Başka ülkeler sığınmak için mülteci olanlar denizlerde boğulacak, yollarda ölecekti. Genel kurmay başkanımızın boğazını sıkanlar, milli iradeyi yok etmek için ölüm helikopterlerini gönderenler, tanklarla milleti ezenler, millet meclisini düşman karargahı gibi bombalayanlar size mi acıyacaktı.

40 yıldır terörü doğuran, büyütüp besleyen, silah ve techizatla donatan ve üzerimize salan, meğer dış güçler ve onların içimizdeki gizli iktidarıymış. 40 yıldır başımıza çorap ören, kaynaklarımızı tüketen ve ülkemizi bölünme noktasına getiren terör, meğer bunların eseriymiş. Yıllardır ordunun silah ve cephanesiyle terörü besleyen meğer bunlarmış. 70 yıldır ülkemizi soyan, sömüren hep bu abseleşmiş geometrik yapılarmış. Meydanlarda toplanan çarıklı erkan, tüm sıkıntıların nedeni olan bu cerahati, bu abseyi korkmadan patlattı. En hayati organlarımızda ve damarlarımızda dolaşan bu mikrop yuvası irini deşti ve drene etti. Çarıklı erkan ; milletin fedakar evlatları imamından hamalına üzerine düşeni fazlasıyla yaptı ve gerekirse bu yolda şehit olurum dedi. Daha ne yapsın? Bundan sonrasını milli irade, milli aydınlar ve tüm milli güçler birlikte yapacak. Durmak yok. Hedef ; MİLLİ DEVLET, TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE.

Artık milletin makus talihi, kötü kaderi değişecek. Türkiye bedensel, ruhsal ve sosyal varlığımızı zehirleyen  mikroplardan temizlenecek ve sağlığına kavuşacak. Milli irade, bu mikropları tamamen yok edecek. Kanımızı iliğimizi emen, bizi halsiz fersiz bırakan, tüm hastalıkların nedeni bu parazitler solucan gibi, tenya gibi dökülecek. Artık onlara hayat hakkı yok. Beynimiz sayılan üniversiteler, eğitim, sağlık, adalet,  güvenlik, ekonomi tertemiz olacak. Ordudan istihbarata, üniversitelerden bürokrasiye devletin tüm kurumları her çeşit virüsten ve yabancı yazılımdan arınmış olarak yeniden kurulacak yani tamamen milli olacak. AİDS gibi, TRUVA ATI ve TROJAN virüsü gibi devletin, medyanın ve sivil topluma kadar her çeşit kurumun temel işletim programlarını ele geçirip sömürge yazılımlarıyla değiştiren tüm gayrı milli yapılar silinecek ve bir daha sızmalarını ebediyen önleyen antivirüs programlarıyla her türlü önlem alınacak. Evlatlarımızı vatan haini ve düşman işbirlikcisi olmaya devşiren hiçbir yazılıma ve girişime asla müsade edilmeyecek. Yıllardır yazıyoruz : Sömürgecilerin kendi çıkarlarına göre işlettiği tüm sistemin baştan aşağı değişmesi gerekiyor.

Hedef ;  oligarşik yapılardan temizlenmiş, tamamen milletin hizmetinde, milli çıkarları koruyan, bilim ve teknolojik ilerlemede bağımsız, özgür ve güçlü bir devlet. Güçlü bir devlet, hain tuzakları önler. hainleri yakalar, gereken cezayı verir. Ancak millet biliyor ki, devleti ele geçirmek için bu hain tuzakları kuranlar, ajanlarını asla teslim etmeyecek. Niye etsin ki? Teslim etmiş olsalar ve bunlar da darbe ve işgal görevini, dünyada fesat çıkarmak için 350 dönüm araziyi tahsis edenler verdi derlerse ne olur? ABD savaş ve terör suçlusu olur. Eğer vermezlerse dünya ve İslam ülkelerindeki imajı tamamen sıfır olur. Tek çözüm ; yakında kalpten götürecek ve konu güya kapanacak. Başka yolu yok.

Bu yüce millet, tüm dünyaya ve sahtekar aydınlara demokrasi dersi verdi. Hem de lafla değil, hayatını ortaya koyarak. Yıllardır göbeğini kaşıyan adam diye milletin efendisiyle dalga geçenlerin düşmanlık nedeni de belli oldu. Bu milletin öngörüsünü, vatan sevgisini, reflekslerini yok etmek mümkün değil. Ne zaman ne yapacağı belli değil, darbeyi bile anında hainlerin başına geçiriveriyor. Refleksleri çok güçlü. Medyayla yapılan beyin yıkama bunlara etki etmiyor. Millet bildiğini okuyor. Yıllardır millete karşı psikolojik savaş yapan hainlerin düşmanlığı da bu yüzden. Millete kurulan hain tuzaklar yok olmaya mahkumdur. Hiçbir güç bu yüce milletin karşısında duramaz. Yeter ki devlet ve millet düşmanlarına  gereken en caydırıcı ceza verilsin ki bir daha hiç kimse hainlik yapamasın. Milli iradenin, milletin ve devletin geleceği buna bağlı. Milli irade, binlerce yıllık değerlerimizi geleceğe taşıyan sarsılmaz iradedir. Milli irade, bu yüce milletin DNA sıdır.

Bu hain planı tezgahlayan ülkeler, kullandığı ajanları korumak için ülkemize her çeşit baskı ve tehdit yapacak ve ölüm cezasını önlemeye çalışacaktır. Zaten baskılar başladı bile. Çünkü ölüm cezası verilirse, bu ülkeler devletimizi yıkmak için kolay kolay başka hain bulamayacak. Artık kimse bunların ipiyle kuyuya inmeyecek. Milletimiz, milyarlarca liralık zarara yol açan hainlerin tüm mal varlığına el konulmasını istiyor. Bu hainlere gariban halkın parasının maaş, emekli maaşı ve ikramiyesi olarak verilmesi hainlik ve alçaklığa ödül vermek demektir. Bu alçakların ülkemize verdiği zararları bunlar elbette karşılamaz ama yeni hainliklerin önü başka türlü alınmaz.

Milletin isteği ; hainler cezasını bulsun. Devleti ele geçirmek için millete kan kusturan hainlere acınmaz, merhamet edilmez. Acıyan, acınacak hale düşer. Hainler cezasını bulsun ki, bir daha hiç kimse düşmanlara alet olmasın. Yoksa milletin devletine olan güveni kaybolur ve bir daha kimse ülke için parmağını bile oynatmaz, kimse meydanlarda toplanmaz. Bu asil milleti üzmeyelim. Yoksa canlarını feda eden şehit evlatlarının ruhları acılara garkolur. Türkiye darbeler ülkesi olur. Sabah erken kalkanın darbe yaptığı bir ülkeye dönüşür. Zaten Amerikan düşünce kuruluşları bunu açıkça söylüyor. Devlet ve milletimizin bekası için gerekli olan hayati kararlar bekletilmemelidir. Masum insanların kanı ve canıyla beslenen azgın düşmana acıyan, devlet ve milletin sonunu hazırlar.

Yaşasın Millet ve MİLLİ İRADE

Yaşasın kahraman ordumuz,

Kahrolsun vatan, millet ve devlet düşmanları.

Milli kurtuluş zaferimiz kutlu olsun.

Özgürlük ve bağımsızlık yolundaki gazamız mübarek olsun.

www.aciamagercek.com

Bu yazı 3,110 defa okundu.






Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.





    Diğer köşe yazıları

     Tüm Yazılar 
    • 21 Nisan 2017 Sömürü Sistemini Yıkmak Kolay Mı?
    • 10 Mart 2017 Bu bir Halk Devrimidir
    • 9 Şubat 2017 Bindik bir Alamete...
    • 2 Ocak 2017 Sağlıkta Milli ve Yerli Çözümler
    • 18 Kasım 2016 Neden bu kadar hastayız?
    • 19 Ekim 2016 Tarihimizle Yüzleşelim
    • 24 Ağustos 2016 FETÖ: Küresel Komplo
    • 21 Temmuz 2016 Milli Devlete Doğru
    • 1 Nisan 2016 Tatlı tatlı yemenin, acı acı geğirmesi olur
    • 9 Mart 2016 Hekimlik Öldü Yaşasın Doktorluk!
    • 14 Ocak 2016 Akademik Yozlaşma
    • 25 Aralık 2015 Bilimin Geldiği Son Nokta
    • 20 Kasım 2015 Sağlıklı Çözümü Hastalık Lobisi Engelliyor
    • 12 Ekim 2015 Aydınlar ve bilim dünyamız
    • 31 Temmuz 2015 Kahrolsun Engizisyon Anlayışı!
    • 15 Temmuz 2015 Bayram Gelmiş Neyime...
    • 2 Temmuz 2015 Bu yazıyı kalbinizle okuyun!
    • 10 Haziran 2015 Sigara ile Mücadele Böyle Olur mu?
    • 3 Haziran 2015 Sağlıkta Devrim
    • 21 Mayıs 2015 Sağlık ve Özgürlüğün Gaspı

    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,555 µs