bayan aday kim? | " /> bayan aday kim? | "/>

En Sıcak Konular

Gökçek'i üzecek bayan aday kim?

5 Aralık 2008 13:54 tsi
Gökçek'i üzecek bayan aday kim?

İller kadar önemli sayılan Çankaya Belediye Başkanlığı için AKP’de formül geliştiriliyor… Osman Gökçek üzülecek ama bayan aday hazır gibi...

Başbakan Erdoğan için önemli sayılan yerlerden biri de iller kadar önemli sayılan Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olana ve başkent Ankara’nın gözdesi Çankaya Belediye Başkanlığı.

Çankaya için aylar önce konuşulmaya başlanan isim Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’ti. Gökçek oğlunun Çankaya adayı olmasını çok istiyor. Osman Gökçek de Çankaya adayı olmak için yoğun bir kulis çalışması yaptı. Ancak, AKP yönetimi aynı kent içinde aynı soyadına sahip isimlerin ve akraba olanların aday olmaması yönünde bir ilke kararı aldı. Bu durumda baba Gökçek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olursa, oğul Gökçek’in aday olmasının önü kapandı.

Bunun üzerin AKP’nin Çankaya’da kimi aday göstereceği konusunda yoğun bir kulis yapılmaya başlandı. CHP’nin bu bölgede AKP’ye büyük fark attığı ve 100 bin oy farkı bulunduğu ileri sürülüyor. Yine de bu bölgede ciddi bir aday çıkartmak isteyen AKP’nin bir bayan aday üzerinde yoğunlaştığı öğrenildi.

AKP’nin Çankaya için düşündüğü ismin de TBMM Çevre Komisyonu’nda görevli avukat Yıldız Bezginli olduğu da belirtildi. Yıldız Bezginli, aday olmak için istifa etti. Adaylığına kesin gözüyle bakılan Bezginli için bir çok bakan ve AKP milletvekilin de devreye girdiği belirlendi. Kulislerde Başbakan Erdoğan’ın da Yıldız Bezginli’nin adaylığına yeşil ışık yaktığı konuşuluyor.

Böylece Osman Gökçek, aylardır yaptığı çalışmalardan sonuç alamayacak. Gökçek ailesinin bu durumda nasıl bir tepki vereceği de merak ediliyor?

internethaber



Bu haber 1,098 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,464 µs