En Sıcak Konular

Bursa kaçırdı, G.Saray affetmedi!

0 0 0000 00:00 tsi
Bursa kaçırdı, G.Saray affetmedi! Turkcell Süper Lig'de ilk yarının son maçında sahada çok ilginç görüntüler vardı. Bursaspor pozisyonları kaçırdıkça kaçırdı, G.Saray zor pozisyonlarda 3 gol attı...

Galatasaray: Mondragon Cihan Tolga Tomas Ergün Sabri İnamoto Ayhan Arda Hasan K.Ümit

Bursaspor: Ömer Hasan Egemen Cumhur Volkan Pancu Sumulikoski Frasineanu De Souza Sinan K. Burak

Hakem: Kuddusi Müftüoğlu

MAÇ BAŞLADI

 4. dakika. Ali Sami Yen'de gol erken geldi. Bursa bu dakikada De Souza ile deplasmanda öne geçti. Sağ kanatta savunmadan çıkan Galatasaray top kaybı yaptı. Sinan Kaloğlu süratle ceza sahasına sokulup pasını yerden çıkarttı. Topun gelişine De Souza vurdu. Meşin yuvarlak yerden Galatasaray ağlarına gitti.

Bu golle şimdi Bursaspor, Galatasaray karşısında 1-0 öne geçti.

9. dakika. Bursaspor yine Galatasaray karşısında gole yaklaşan taraf oldu. Sol kanattan ceza sahasına yapılan ortayı altıpas üzerinde Burak göğsüyle indirip arkadan gelen Sinan Kaloğlu'nun önüne bıraktı. Bu futbolcunun sert şutunda kaleye yönelen meşin yuvarlak Tomas'tan döndü.

10. dakika. Galatasaray maçın ilk dakikalarında kalesinde üst üste pozisyonlar veriyor. Sol kanattan gelişen atakta ceza sahasına gönderilen topa De Souza sert vurdu. Direğin dibinden Mondragon topu çelerek kornere attı.

12. dakika. Bursaspor bir kez daha Galatasaray kalesinde gole yaklaştı. Sol kanattan ceza sahasına sokulan Sinan Kaloğlu plase bir vuruş yaptı. Meşin yuvarlak direğin dibinden auta çıktı.

13. dakika. Galatasaray, Ergun ile Bursaspor kalesine indi. Sol kanattan ceza sahasına giren tecrübeli isim Cumhur'dan sıyrıldığı anda kendisini yerde buldu. hakem bu pozisyonda devam dedi.

15. dakika. Bursaspor'da rakibine sert giren De Souza sarı kart gördü

17. dakika. Galatasaray beraberlik golüne Sabri ile yaklaştı. Hızlı gelişen atakta Hasan Kabze meşin yuvarlağı sağ kanattan bindiren Sabri'nin önüne bıraktı. Bekletmeden sert bir şut çıkartan Sabri'nin şutunda kaleci Ömer, topu yumruklayarak kornere çeldi.

 21. dakika. Bursaspor'un sağ kanattan gelişen atağında topu taşıyan Burak, Arda'nın formasını çekmesiyle yerde kaldı. Hakem sarı kartını genç isme gösterdi.

25. dakika. Ali Sami Yen'de konuk ekip Bursaspor'un 1-0'lık üstünlüğü sürüyor. Sarı-Kırmızılı ekip bu ana kadar sahaya istediği futbolu yansıtabilmiş değil. Bursaspor ataklarında  tehlikeli pozisyonlar bulmaya devam ediyor.

27. dakika. Bursaspor bu dakikada 2. gole Cumhur ile yaklaştı. Sağ kanatta kullanılan köşe ataşında kafalardan seken meşin yuvarlak ceza sahasının önünde bekleyen Cumhur'un ayaklarına geldi. Bu futbolcunun havadan gelen topa yaptığı şık vuruş üst ağlara takıldı. Ali Sami Yen'de bir anda nefesler kesildi.

30. dakika. Galatasaray, bu dakikada beraberlik golüne Arda ile yaklaştı. Hızlı gelişen atakta Arda'nın pasıyla ceza sahasına giren Hasan Kabze topu kontrol edemedi. Bu futbolcunun topuklarına çarpan meşin yuvarlar bir şans topu olarak tekrar Arda'nın önünde kaldı. Bu futbolcunun yerden vuruşu kaleci Ömer'de kaldı.

 31. dakika. Galatasaray'da erken bir oyuncu değişiklik yapıldı. Ayhan Akman, yerini Saşa İliç'e bıraktı.

35. dakika. Galatasaray, beraberlik golü için Bursaspor kalesine yükleniyor. Sol kanattan Arda'nın Ümit Karan'a doğru yaptığı ortada kaleci Ömer yumruklarıyla topu uzaklaştırdı.

40. dakika. Galatasaray atağı sağ kanattan etkili gelişti. Ara pasıyla ceza sahasında topla buluşan Cihan, ortasını yapamadı. Bursaspor savunması tehlikeyi kornerle uzaklaştırdı.

42. dakika. Maçın ilk yarısı için son dakikalara girildi. Bursaspor atakları Galatasaray kalesinde tehlikeli oluyor. Özellikle Sinan Kaloğlu ve Burak gibi hızlı futbolcular etkili pozisyonlar üretiyor. Bunların birinde yerden yapılan ortaya Burak ayak koyamadı. Net gol pozisyonunda yan hakemde hatalı ofsayt bayrağı kaldırdı.

45. dakika. Maçın normal süresi sona erdi. Maçın hakemi uzatma süresi olarak 1 dakika işaret etti.

45+1. dakika. Bursaspor ilk yarının son anlarında yine etkili bir atak geliştirdi. Volkan sol kanattan topu sıfıra kadar taşıyıp ön direğe ortasını yaptı. Burak altıpas için meşin yuvarlağa ayak koyup topu kalenin yanından auta vurdu.

Uzatma bölümlerinde gol olmadı. Ali Sami Yen'de maçın ilk yarısı bu pozisyonla son erdi. Bursaspor, Galatasaray karşısında ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

MAÇTA İKİNCİ YARI

47. dakika. Bursaspor ikinci yarının hemen başında 2. gole çok yaklaştı. Hızlı gelişen atakta Sinan Kaloğlu, ceza sahasına sağdan girip uygun durumdaki Burak'a ortasını yaptı. Galatasaray savunması yerine bir müdahele ile topu kornere çeldi.

48.  dakika. Galatasaray, ani atakta beraberlik golüne çok yaklaştı. Sağ kanattan ceza sahasına yapılan ortada önce Ümit Karan topa vuramadı. Yaşanan karambolde Bursa savunması topu kornere çeldi.

50. dakika. Maçın ikinci yarısında tempo yine yüksek. Her iki ekipte gol için oynuyor. Kalelerde karşılıklı olarak tehlikeli pozisyonlar yaşanıyor. Her an iki ekiptende gol izleyebiliriz.

51. dakika. Bursaspor yarı sahasında Sinan Kaloğlu ile hızlı çıktı. Bu futbolcu topu süratle Galatasaray yarı sahasına taşıyarak orta pozisyonu buldu. Arka direkte uygun durumda Burak pas bekliyordu. Kaloğlu kötü bir vuruşla topu farklı şekilde auta gönderdi. Bursa bu şansı kötü kullandı.

 52. dakika. Galatasaray'da Burak'a sert giren Tolga Seyhan sarı kart gördü.

53. dakika. Galatasaray'da arda Bursa yarı sahasında kaptığı topu ceza sahasının önündeki Hasan Kabze'ye kazandırdı. Bu futbolcunun şutu savunmadan sekerek kornere çıktı.

 54. dakika. Galatasaray beraberlik golünü Ümit Karan ile buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Bursaspor savunmasında Eğemen gereksiz yere topu çizgide tutup dışarı bırakmadı. Kabze baskı yapıp topa ayak koydu. Bu pozisyonda Bursaspor savunması inanılmaz bir hata yaptı.

Maçta pozisyon yok iken top bir anda ceza sahası içinde Ümit Karan'ın önünde kaldı. Karan'da ayağına gelen kısmeti iyi değerlendirdi. Karan'ın füze gibi giden şutu Bursaspor kalesinin üst ağlarına takıldı.

Bu şık golle Galatasaray, Bursaspor karşısında 1-1'lik beraberliği yakaladı.

Gol öncesi pozisoynda yan hakeme itaraz eden Hasan Kabze hakemden sarı kart gördü.

61. dakika. Galatasaray ikinci yarıda sahada bambaşka bir görüntü sergiliyor.

62. dakika. Galatasaray ceza sahası içinde topu Tolga'dan söken Sinan Kaloğlu, rakibinin müdahelesiyle yerde kaldı. Hakem devam dedi. Bu pozisyonda Bursalı futbolcular penaltı kararı bekledi.

63.dakika. Bursaspor bu dakikada 2. gole Sinan Kaloğlu ile çok yaklaştı. Sağ kanattan ceza sahasına girdiği anda topu önünde bulan Kaloğlu yerden sert bir vuruş yaptı. Kaleci Mondragon direğin dibinden topu son anda kornere çelmeyi başardı. Galatasaray adına şanslı bir an.

66. dakika. Galatasaray'da Ergün yerini Okan Buruk'a bıraktı.

67. dakika Bursaspor, bu dakikada çok net bir gol fırsatını Sinan Kaloğlu ile değerlendiremedi. Galatasaray savunmasının arkasına sarkan Kaloğlu, bir anda Mondragon ile karşı karşıya kaldı. Kaloğlu, ilerde yakalanan Kolombiyalı kalenini üzerinde topu aşırtmak istedi. Vuruşunda ağlara giden topa Mondragon yükselip parmaklarının ucuyla dokundu. Hız kaybeden topu Mondragon ağlara doğru giderken koşup yakaladı. Bursa çok gol kaçırıyor.

70. dakika. Bursaspor bir kez daha inanılmaz bir gol kaçırdı. Sağ kanattan Hasan Yiğit altıpas üzerine ortasını yaptı. Arka direkte Burak, boş pozisyonda kafayı vurdu. Yere çarpan top Mondragon'un bakışları arasında direği yalıyarak auta çıktı. Bursa bugün Galatasaray'a karşı çömertce gol pozisyonlarını harçıyor. Bir tek ciddi gol pozisyonu olmayan Galatasaray, olmayan bir pozisyonda Ümit Karan'la beraberlik golünü buldu. İki takımın golcüleri arasındaki kalite farkıda burdan kendisini gösteriyor.

77. dakika. Maçta artık son bölümlere girildi. Kırana kırana geçen mücadelede iki ekipte üstünlük golünü arıyor. Bursaspor Ali Sami Yen'de sahasına kapanmış değil. Hızlı ataklarla 3 puan için geldiklerini göstermek istiyorlar. Galatasaray'da bugün gerçek anlamda kötü bir gününde yakalandı. Sahaya bir türlü istediği futbolu yansıtamadı.

79. dakika. Bursaspor bu dakikada, Galatasaray kalesinde yine etkili oldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahasına gönderilen topu Tolgu uzaklaştıramadı. Arka direğe gönderilen topta Frasineanu boş pozisyonda topa vurdu. Oysaki altıpas içinde 2 arkadaşı pas bekliyordu.

 80. dakika. Galatasaray'da rakibine sert giren Sabri hakemden sarı kart gördü.

82. dakika. Karşılaşmada artık son dakikalara girildi. Ali Sami Yen'de 1-1'lık eşitlik devam ediyor. Galatasaray üstünlük golü için bastırdıkça, hızlı Bursaspor ataklarında kalesinde tehlikeler yaşıyor.

84. dakika. Galatasaray savunmasında İnamoto büyük bir hata yaparak topu Ömer'e kaptırdı. Bursasporlu futbolcu ceza sahasına bomboş pozisyonda girerek meşin yuvarlağı inanılmaz bir şekilde üsten auta vurdu. Bursaspor gol kaçırma şovu yapıyor.

 86. dakika. Galatasaray kalesinde yaşadığı inanılmaz gol pozisyonlarında büyük bir şans eseri yenik duruma düşmezken adeta Bursasporlu futbolculara nasıl gol atılacağının dersini de verdiler. Bu dakikada sol kanattan gelişen atakta Bursaspor savunması topu uzaklaştıramadı. Arka kanada açılan topu Okan Buruk zeka dolu bir vuruş ile kaleci Ömer'in uzanamayacağı köşeye bıraktı. Zor pozisyonda golü atan Buruk, takımın Bursaspor karşısında 2-1 öne geçirdi.

89. dakika. Bursaspor yine inanılmaz bir gol pozisyonunu değerlendiremedi. Altıpas içinde Zafer Biryol, topu kontrol etti, kaleyi sırtı dönük pozisyonda vuruşun yapan golcü ismin şutuna savunma ayak koydu. Bu topta Mondragon yere kapandı. Yükseklik kazanan meşin yuvarlak Frasineanu'nın kafasında Galatasaray kalesine yöneldi. Mondragon yattığı yerden kedi gibi sıçrayarak inanılmaz bir golü daha çıkartmayı başardı.

90. dakika. Maçın normal süresi sona erdi. Hakem normal süreye 4 dakika ilave etti.

 90+4. dakika. Galatasaray'da Sabri maça son noktayı koydu. Bursaspor son anlarda Galatasaray ceza sahasının önünden frikik atışı kullandı. Atışta top baraja takıldı. Sol kanada açılan topu Sabri hızla rakip yarı sahaya taşıyarak Bursaspor kalesine yöneldi. Ceza sahasına giren Sabri aşırtma bir vuruşla meşin yuvarlağı 3. kez Bursaspor kalesine gönderdi.

Bu golle Galatasaray, Bursaspor karşısında skoru 3-1'e getirdi.

Hakem bu golden sonra maçın son düdüğünü çaldı.

Galatasaray kalesine inanılmaz pozisyonlar yaşadığı maçta, nerdeyde girdiği 3 pozisyonuda gole çevirerek sahadan 3-1'lik skorla galip ayrılmayı başardı.

İnternetspor



Bu haber 385 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,614 µs