yenileyin... | " /> yenileyin... | "/>

En Sıcak Konular

Vücudunuzu bu besinlerle yenileyin...

14 Aralık 2008 12:29 tsi
Vücudunuzu bu besinlerle yenileyin... 
Doğadaki her şey, sağlıklı ve genç yaşamak için çözüm sunuyor. Genç kalmak için yapılacak çok şey var. Bunun için hücre yenileyen ve cilt dostu olan doğal ürünleri bilmek gerekli. İşte uykusuzluğa, yorgunluğa deva, hücrelere doping!

Çünkü yaşlanma sürecini yavaşlatıyorlar ve yapılandırıcı özellikte oldukları için cildi onarıyorlar. Doğal Ürün Uzmanı Volkan Kurt, güzelliği ve gençliği koruyan hücre yenileyen doğal yiyeceklerin listesini sizler için hazırladı.

Polen: A ve C vitaminleri de vardır ama B vitaminleri çok yüksek orandadır polen'in içinde. "Uzun ömür vitamini" olarak bilinen B vitamini, dış etkenlere karşı hücreyi, bağışıklık sistemini uyararak korur. Sürekli hücre yeniler. Polen'i hergün tüketmek lazım.

Buğday ve kayısı: Bu iki bitki de cildin en büyük dostu. Özellikle yağlarını belli periyodlarla yüzünüze sürün. Hücre yenileyen özelliği bir süre sonra etkisini gösterecektir.

Zeytinyağı: İçerdiği vitaminler, hücre yenileyici özelliklere sahip oldukları için, gençleşme uygulamalarında kullanılır. Cildi besler ve korur. Bu mucize yağdan cildinizi ve saçınızı mahrum etmeyin.

Ginseng: Bu bitki, doğal doping maddesi olarak kabul edilir. Hücrelerin yenilenmesini sağlar ve sinir sistemini sağlıklı yapıya kavuşturur.. Vücuda dinçlik ve rahatlık verir. Uykusuzluğa, yorgunluğa da iyi gelir.

Mısır unu: En doğal olanını elde edin ve yoğurtla karıştırın. Çünkü piyasada genetiği bozulmuş olan çok fazla mısırunu satılıyor. Bu bulamaç yüze sürüldüğünde cilteki ölü hücreler temizlenir.

Hurma: Meyveler genellikle protein ihtivası açısından yeterli değildir. Hurma ise protein de ihtiva eder. Hücreleri yeniler ve vücut sıvısını dengeler. Bence mutfaktan eksik edilmemeli.
 
bugün



Bu haber 496 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,504 µs