En Sıcak Konular

Hülya Avşar AKP'den aday adayı mı?

15 Aralık 2008 14:59 tsi
Parti teşkilatından yeşil ışık...

Hülya Avşar'ın, Ak Partiden Bodrum Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunun duyulması tatil beldesinde günün konusu oldu. AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül, Hülya Avşar’ın Belediye Başkanlığı için Bodrum’dan aday adayı olmasına sıcak baktıklarını belirtirken, mevcut CHP’li Belediye Başkanı Mazlum Ağan ise buna tepki gösterdi.

 

Yılmaz Algül, ünlü sanatçının Bodrum’dan aday olmasının ilçenin gelişmesinde büyük bir etkisi olacağını belirtirken, CHP’li Belediye Başkanı Mazlum Ağan ise Avşar’ın seçimleri kazanamayacağını belirterek sanatına devam etmesi gerektiğini söyledi. 

AK Parti’nin yerel seçimlerde göstereceği flaş adaylar arasında futbolcu Hakan Şükür ve Ümit Davala'nın yanı sıra sinema sanatçısı Hülya Avşar’ın adının geçmesi tatil cenneti Bodrum’da bomba etkisi yarattı.

Tatillerini sık sık Bodrum’da geçiren Avşar kızına AK Parti teşkilatından yeşil ışık yandı. AKP İlçe Başkanı Yılmaz Algül, Hülya Avşar’ın ilçe teşkilatına herhangi bir kaydı ya da adaylık konusunda başvurusu bulunmadığını belirterek, “Hülya hanım sevilen sayılan bir sanatçı. Bodrum için henüz kesin adayımızı açıklamadık. Adayı açıklamamız ocak ayının başlarını bulabilir. Bodrum için açıklayacağımız belediye başkanı adayı, Bodrumluları seven, herkesi kucaklayan, sevgi dolu ve çalışkan biri olmalı. Hülya Avşar da her vatandaşımız gibi partimizden aday adaylığını açıklayabilir” dedi.

BODRUM’U TELEVOLE KÜLTÜRÜNDEN KURTARMAK İSTİYORUZ

İki dönemdir Bodrum Belediye Başkanlığı görevini yürüten CHP’li Mazlum Ağan ise Hülya Avşar’ın sevilen bir sanatçı olduğunu ancak belediye başkanlığı için isminin geçmesine ise sert tepki gösterdi. Hülya Avşar’ın aday bile olsa seçimleri alamayacağını kaydeden Ağan, “Hülya Avşar sevilen bir sanatçı. Ancak Bodrum için belediye başkanlığına aday olursa yazık olur. Bodrum’da hangi partiden olursa olsun seçim yarışını kazanabileceğini sanmıyorum. Avşar sanatına devam etsin. Çünkü kamusal alanda hizmet etmek, farklı yetenekler ve meziyetler ister. Gelsin tatilini yapsın, sanatla ilgili fikirleri varsa söylesin ama bu yarışa girmesin, yazık olur. Tam on yıl Bodrum’u televole kültüründen uzaklaştırıp tarihi, kültürel kimliğini bulması için uzun uğraşılar verdik. Uluslararası bale ve film festivalleri düzenledik. Bundan sonra da Bodrum’u magazinleştirmek değil, 5 bin yıllık geçmişe sahip antik bir kent kültürü ile anılmasını sağlamak istiyoruz” dedi.
 



Bu haber 665 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,405 µs