En Sıcak Konular

Düelloya Fırat'tan yorum geldi

17 Aralık 2008 17:17 tsi
Gökçek ve Kılıçdaroğlu düellosuna Dengir Mir Mehmet Fırat yorumu: "Valla Melih daha şıllıktır… !"

İbrahim Gündüz/Kanal D

Meclis’te bütçe düellosu günü… Genel Kurulun başlamasına yarım saat var ve kulisler tıklım tıklım. Arkadaşlarla ayaküstü sohbet ediyoruz. Birden gözümüz AKP’li Dengir Mir Mehmet Fırat’a takılıyor ve birazdan selam verip karşısındaki boş koltuğa oturuyoruz.

TATİLDE KAFAM RAHATTI

Dengir Bey bayram tatilinde kızıyla birlikte İspanya’daymış. “Madrid ve Mallorca’ya gittik. Şansımıza çok yağmur yağdı. Ama bir hafta bile olsa bu ortamdan uzaklaşmak iyi geldi. Hiç gazete okumadım yani kafam rahattı” diyor.

GAZETE OKUMADIM KİTAP OKUDUM

Dengir Bey son aylarda kendisini üzen haberlerle dolup taşan gazeteleri okumamış ama kitap okumuş. “Hangi kitabı okudunuz?” diye sordum, “Graham Fuller’in Yeni Bir Türkiye Cumhuriyeti adındaki kitabını okudum. Çok ilginç bir kitap. Okunması gerekiyor” dedi.

Graham Fuller Türkiye’de yakından bilinen eski bir CİA ajanı. Türkiye üzerine çalışmalarıyla tanınıyor. Dengir Bey’in sözünü ettiği kitaptan önce de “Türkiye’de Siyasal İslamın Yükselişi” adında bir başka kitabıyla çok konuşulmuştu. Bu kitap da AKP’lilerin ilgiyle okudukları bir çalışmaydı.

VALLA MELİH SAHA ŞILLIKTIR

Dengir Bey’i yakalamışken Kılıçdaroğlu-Gökçek düellosunu sormadan olmaz. Dengir Bey’in Kemal Kılıçdaroğlu’yla söz düellosu hala akıllarda. Kısa bir süre sonra da istifa etmişti. “Ne diyorsunuz, ne olur Kılıçdaroğlu-Gökçek düellosunun sonucu?” diye soruyoruz. Duruyor birden ağzından hiç beklemediğimiz bir cümle dökülüyor, “Valla Melih daha şıllıktır… !” Ağzından çıkanın pek de uygun bir kelime olmadığının farkına varıyor, “bunu yazmayın ama” diye de ekliyor.

PKK'DAN GİRER GENELEVDEN ÇIKAR

Dengir Bey ardından “şıllık” kelimesiyle neyi kastettiğini açıklamaya çalışıyor, “Kemal Kılıçdaroğlu Melih’le baş edemez. Melih PKK’dan girer, genelevden çıkar…” Dengir Fırat’ın bu sözlerine bir anlam veremiyoruz,

-PKK mı ? Genelev mi ? Ne demek istiyorsunuz Dengir Bey ? Geçtiğimiz günlerde Kanal 7’nin yalanlanan bir haberi vardı onu mu söylüyorsunuz ?”

-Evet… Belgeleri vardır. Videosunu bile ortaya koyar. Melih’le baş edilmez…



Bu haber 638 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,693 µs