En Sıcak Konular

Şenol Güneş AK Parti'ye ne yanıt verdi?

19 Aralık 2008 15:26 tsi
AK Parti Trabzon’da sürpriz bir isme, Güney Kore’de antrenörlük yapan Şenol Güneş’e adaylık teklif etti. Güneş, teklife ne yanıt verdiğini şöyle açıkladı:

AK Parti Trabzon’da sürpriz bir isme, Güney Kore’de antrenörlük yapan Şenol Güneş’e adaylık teklif etti. Güneş, “Bir göreve layık görülmek güzel ama hazır olmak da gerek” diyerek teklifi reddettiğini açıkladı.

Mart ayındaki yerel seçimler öncesinde partiler, belediye başkanlığı için en güçlü adayları seçme telaşında. AK Parti Trabzon’da sürpriz bir isme adaylık teklif etti. futbolseverlerin yakından tanıdığı, eski milli takım teknik direktörü Şenol Güneş’e. Güneş kabul etmedi, çünkü kendisini bu görev için hazır görmediğini açıkladı.

Güney Kore’de Seul futbol takımını çalıştıran teknik direktör Şenol Güneş, tatil için Trabzon’a geldi. Geldiği gibi de siyasi teklifle karşılaştı. Güneş, “Buraya gelmeden önce de çok arayanlar oldu. Bugün geldim, yarın da döneceğim. Şehirde de aynı şey söyleniyor. O sevgi güzel bir şey. Bir göreve layık görülmek ve o göreve istenmek gurur verici bir olay. Ama hazır olmak ve planlamak lazım. Çünkü ben hayatımda her şeyi planladım” dedi.

Güneş AK Parti’den gelen Belediye Başkanı adaylığı önerisine hayır dediğini söyleyerek, “Bunu düşünenlere teşekkür ediyorum. Şehirdeki bu sevgiye cevap vermek isterim ama cevabı şu an görev alarak düşünmüyorum ama şu anda Trabzon Belediye Başkanlığı veya bir başka kentin belediye başkanlığı için kendimi hazır hissetmiyorum” dedi.

Güneş önceki yıllarda da CHP’den teklif aldığını açıkladı: “Düşünüldüğümü biliyorum. Söylendiğini biliyorum. Bana ulaştı ama yalnız bu olmadı. Dönemini hatırlamıyorum ama 7-8 sene önce halk partisinden de geldi.”


NTV

 



Bu haber 676 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,693 µs