En Sıcak Konular

Demirören'den çok ağır küfür

22 Aralık 2008 10:31 tsi
Demirören, MHK Başkanı’na protokolde ana avrat küfretti.

İşte Vatan Gazetesi'nden Tayfun Bayındır'ın oldukça iddialı haberi:

Demirören, MHK Başkanı’na protokolde ana avrat küfretti: Disiplin Kurulu Başkanı Reşat Bostan’a protokolde rastlayan Beşiktaş Başkanı “Onun an.... s....m. Bunu Sarvan’a aynen ilet” diye konuştu.

G.SARAY-Beşiktaş derbisi sırasında ve sonrasında Şeref Tribünü’nde yine istenmeyen olaylar yaşandı.. Delgado’nun kırmızı kart gördüğü pozisyondan sonra ayağa kalkıp MHK Başkanı Oğuz Sarvan’a bakarak kendisini alkışlayan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, tepkisini anında ortaya koydu..

SARVAN’A hitaben oldukça agresif şekilde “Hoca hoca, atadığın hakemleri görüyor musun? Bunlar nasıl hakem? Böyle ucuz adam mı atılır? Canımızı yakıyorlar, görmüyor musun? Ayıptır yahu! Emeğimizi çalıyorlar” diyen Demirören, daha sonra hemen yanında oturan TFF Başkanı Mahmut Özgener’i pas geçerek ilk sıradaki diğer federasyon yöneticilerine döndü ve prostesto için onları alkışladı.. Bu sırada Beşiktaşlı öteki yöneticiler Oğuz Sarvan’a laf atmaya başlayınca tepki göstererek “Siz susun.. Oturun oturduğunuz yerde” ifadesini kullandı..

MAÇTAN sonra ise tepkinin boyutları daha da arttı.. Federasyon yöneticileri maç biter bitmez Şeref Tribünü’nün ilk sırasında toplanırken, çok bozuk olduğu gözlenen Demirören, Şeref Salonu’na geçti.. O sırada bütün cezaları veren Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun başkanı Av. Reşat Bostan gelip “Haydi başkan, geçmiş olsun.. Biz kaçıyoruz” dedi.. Demirören ise karşılık olarak “Dur, dur, kaçma! Sana bir mesajım var.. Oğuz Sarvan’a ilet.. Onun an..... s.....m! Adam maç bitmeden kaçıp gidiyor.. Çünkü yüzüme bakmaya cesareti bile yok” dedi, ortalık buz kesti.. Demirören’in yanındaki yöneticiler de “Biz de yönetim olarak aynı küfrü ediyoruz, bunu da iletin” dedi..

BEŞİKTAŞ yönetiminden Kenan Öner, Ertunç Soğancıoğlu, Şeref Yalçın, Bülent Deriş ve Hakan Aksoy da bitiş düdüğünden sonra sahaya atladılar.. Hakemlerin etrafını saran yöneticilerden Yalçın, “Bravo size! Çok şerefli bir yönetim gösterdiniz.. Delgado’yu hikayeden atıyorsun, utanmıyor musun?” derken, diğerleri de “Vicdanın rahat mı? Gece rahat uyuyabilecek misin? Penaltılar yanlış, kırmızı kart yanlış.. Bizim paramızla maç yönetiyorsun, aldığın paranın hakkını vermiyorsun” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.. Çakır, bu tepkilere hiç yanıt vermedi..

‘ÇOK ŞEREFLİ MAÇ YÖNETTİN’

BİTİŞ düdüğüyle birlikte sahaya dalan Beşiktaşlı 5 yöneticiden biri olan Şeref Yalçın, hakem Cüneyt Çakır’a “Bravo sana, çok şerefli yönettin maçı.. Hikâyeden penaltı, hikayeden kırmızı kart verdin.. Utanmıyor musun?” diye bağırdı.. Aynı şekilde Kenan Öner, Ertunç Soğancıoğlu, Bülent Deriş ve Hakan Aksoy da hakeme saha ortasında tepki gösterdi

 



Bu haber 605 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,212 µs