3 anket | " /> 3 anket | "/>

En Sıcak Konular

AK Parti'den Ankara için 3 anket

23 Aralık 2008 09:28 tsi
AK Parti'den Ankara için 3 anket 
5 Büyükşehirde mevcut başkanlarla ‘yola devam’ diyen AK Parti, Ankara için 3 ayrı araştırma firmasına ‘memnuniyet’ anketi ısmarladı.

Erdoğan, Ankara vekilleriyle görüştükten sonra aday ismini açıklayacak.

BAŞBAKAN Erdoğan, halen AK Parti’de bulunan 46 ilin belediye başkanıyla ‘tamam mı, devam mı’ demek için milletvekilleriyle görüşmelere başladı. Konya, Kayseri, Antalya, Kocaeli ve İstanbul’da mevcut başkanlarla ‘yola devam’ diyen AK Parti, Ankara için de 3 ayrı anket yaptıracak. Erdoğan, iki gün süreyle vekilleri dinleyerek, mevcut başkanların durumunu sordu.

29 İLİN VEKİLİYLE GÖRÜŞTÜ

ERDOĞAN, Kurban Bayramı’nda önce temayül yoklamaları ve anketleri yapılan 46 ilin vekillerini partisinin genel merkezinde topladı. Dün ilk olarak 29 ilin milletvekilleri Başbakan ile görüştü. Başbakan’ın bugün de 17 ilin milletvekilleriyle görüşmesi bekleniyor. Erdoğan’ın vekillerle görüşmesinden sonra bu hafta sonuna doğru 46 ilin durumu belli olacak. AK Parti’nin başkanı değiştireceği illerde, 3 Ocak’ta tekrar temayül yoklaması yapılarak teşkilatın kimi aday görmek istediği sorulacak.

AÇIKLAMA HAFTA SONUNDA

AK PARTİLİ yedi büyükşehirle ilgili çalışma sürüyor. Erdoğan, geçen hafta Samsun ve Sakarya için vekillerin görüşlerini aldı. Ancak başta Ankara olmak üzere Bursa, Samsun, Gaziantep, Adana milletvekilleriyle görüşmeler yapılmadı. Ayrıca AK Parti’nin muhalefette olduğu İzmir, Eskişehir, Diyarbakır ve Mersin’de de temayül yoklaması 3 Ocak’ta yapılacak. Bu büyükşehirlerin adayları 10 Ocak’tan sonra belli olacak. Ankara’da Melih Gökçek’in yeniden aday gösterilip gösterilmeyeceği merakla beklenirken, Başbakan Erdoğan’ın, 3 ayrı anket istediği öğrenildi. Başbakan Erdoğan, halen Ankara’da 3 ayrı şirket tarafından yapılan ‘memnuniyet’ anketinin sonuçlarını gördükten sonra Ankara milletvekilleriyle görüşecek. Bu arada Başbakan Erdoğan’ın önceki akşam İstanbul dönüşünde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’le Başbakanlık Resmi Konutu’nda bir görüşme yaptığı öğrenildi.

star



Bu haber 619 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,143 µs