En Sıcak Konular

Reha Muhtar Vatan Spor Müdürünü fena öfkelendirdi!..

25 Aralık 2008 14:05 tsi
Vatan gazetesi Spor Müdürü ve Reha Muhtar arasında Beşiktaş meydan savaşı çıktı!...

"MEĞER gazetemizde bugüne dek değerini anlayamadığımız, içindeki fanatizmi usta bir biçimde saklayan, derin bir Beşiktaşlı varmış.." diyor Vatan gazetesi Spor Müdürü İbrahim Seven ve bu ismin Reha Muhtar olduğunu söylüyor..

İki gündür köşesinden pabuç kadar yazılarla “Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, meşhur derbiden sonra Şeref Salonu’nda PFDK Başkanı Av. Reşat Bostan’a ‘O MHK Başkanı Oğuz Sarvan’a söyle, onun an..... s.....m’ dedi” haberini sorgulayan Muhtar'a cevap Seven'den geldi.

"Salı günü “Dua ediyorum ki Vatan Gazetesi’ndeki haber yalandır” başlığını attı.. Ve Yıldırım Demirören’e sordu, “Doğru mu bunlar başkan? Değilse ne olduğunu, tam olarak ne olduğunu açıklayacak mısınız?” diye.." İşte bunun üzerine haberi konutuştular Muhtar'la gülüştüler ayrıldılar...

ERTESİ gün ne mi oldu?

Reha Muhtar “CHP Milletvekili Yetenç: Demirören, Oğuz Sarvan’ın annesine değil kendisine ş......z dedi...” başlığını attı...

“Dün sabah 10.30’da CHP Manisa Milletvekili Erdoğan Yetenç cep telefonumdan arıyor.. Yazımı okumuş..” diye başladığı yazısında önce uzun uzun referans gösterdiği Yetenç’in kim olduğunu anlattı:

“Erdoğan Yetenç iki eli darda bile olsa Beşiktaş maçlarını kaçırmayan, neredeyse doğuştan tribün Beşiktaşlısı’dır.. Yetenç Süleyman Seba’nın, Serdar Bilgili’nin veya Yıldırım Demirören’in adamı değil, sadece Beşiktaş’ın adamıdır..”

Sadece o kadar değil, Yetenç’i öyle anlatıyor ki, adı Erdoğan değil de Mustafa Kemal olsa, anlattığının Atatürk olduğundan şüphe edeceğim..

Ve yazısını şöyle bitirdi:

“Başkan orada Reşat Bostan üzerinden, Oğuz Sarvan’ın annesine yönelik bir küfür etmedi.. ‘Bu şerefsizi görevden alın, almazsanız biz gerekenleri yapacağız’ dedi..”

Yani Vatan yazarı Muhtar, ettiği dualar tutsun diye olayı derinlemesine inceledi, görgü tanıklarıyla konuştu, delilleri balistiğe yolladı, ölçtü, biçti, baktı..

Ve ‘tartışılmaz’ gerçeği ortaya çıkardı:

“Yıldırım Demirören, ‘An..... s.....m’ dememiş, ‘şerefsiz’ demiş MHK Başkanı’na..”

"Reha Muhtar’ın iyi bir Beşiktaşlı olduğunu bilirdim ama Beşiktaş Başkanı’nı korumak için bu kadar işi abartacağını rüyamda görsem inanmazdım.." diyor Seven ve neden böyle düşündüğünü birbir anlatıyor...  Seven aslında Reha Muhtar'a o kadar öfkelenmişki "doğrusunu öğren ama bana bir daha soru sorma" diye de ekliyor...

(...)

ÇÜNKÜ Reha Muhtar, herşeyden önce eski bir habercidir.. Bizim gibi gençlere köşesinden sürekli haberin kutsallığını, gazetecilik yapmanın ne gibi etik sorumluluklar gerektirdiğini anlatır..

Bizler de kendisinden feyz alırız..

Ancak bu konuda Reha Muhtar’ın gözüne Beşiktaş perdesi inmiş olmalı.. Çünkü bütün detayları benden öğrenmesine rağmen, CHP Milletvekili, büyük “Beşiktaşlı”, güvenilir tanık Erdoğan Yetenç’in şahitliğine itibar etmiş..

Mevzu bizim haberimizi yalanlaması değil, kendi gazetesinin spor servisinin müdürüne güvenmemesi..

Zaten ben de bundan sonrası için Erdoğan Yetenç’i kendi koltuğuma aday gösteriyorum.. Bizim 3 gün önce attığımız koskocaman bir yalanı “pat” diye ortaya çıkardı adam.. Ondaki bu cevheri boşa harcamamak gerekir..

***

BU kadar lafı dolandırdığımız yeter..

Gerçek bir haberci gibi davranalım, olaydaki gerçeklere dönelim:

1. Yıldırım Demirören bu lafı etti..

2. Bu lafı Şeref Salonu’ndaki kalabalığın içinde, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (yani futbol cezaları konusundaki en yetkili makam) Başkanı Avukat Reşat Bostan’a söyledi..

3. Dedi ki: “O MHK Başkanı Oğuz Sarvan’a söyle, onun a..... s.....m!”

4. Bostan, Demirören’i başında bulunduğu PFDK’ya sevketti..

5. Kurula giden sevk yazısında VATAN Gazetesi’nin pazartesi günkü haberindeki ifade aynen kullanılmış..

Vallahi sevgili Muhtar.. Dua etsen de, adak adasan da, ayılsan da, bayılsan da..

Olay aynen böyle gelişti..

Artık önünde 2 yol var..

Ya Erdoğan Bey’den rica edip onu PFDK’ya gönderiver, Yıldırım Demirören’in ceza dosyasına baksın ve orada neler yazdığını sana da bir söylesin..

Ya da aramak istersen PFDK Başkanı Av. Reşat Bostan’ın cep telefonunu vereyim.. Sen şimdi ona da inanmazsın, çünkü ortada koskoca milletvekili, “büyük bir Beşiktaşlı”nın referansı var.. Yakın arkadaşın Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’e de telefon aç, bir soruver..

Ne yap et, şu işin doğrusunu öğren artık.. Bütün Türkiye rahatlasın..

Ama bana bir daha sorma..

gazeteciler.com



Bu haber 662 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,601 µs