En Sıcak Konular

Kılıçdaroğlu öğrencileri kızdırınca...

25 Aralık 2008 14:56 tsi
Kemal Kılıçdaroğlu Önder Sav’ı savunduğu konuşmasında önce alay konusu oldu sonra yuhalandı.

Son günlerin flaş ismi Kemal Kılıçdaroğlu Abbas Güçlü'nün hazırlayıp sunduğu Genç Bakış programında İstanbul Teknik Üniversiteli öğrencilerin sorularını cevapladı.

Son derece önemli açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu Deniz Baykal isterse İstanbul'da Belediye Başkan Adayı olabileceğini ama kendine sorulursa bu işi bir başkasının yapmasının çok daha doğru olacağını kaydetti. Çarşaf'ın dini bir kıyafet olmadığını savunan Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamalarla sık sık alkış topladı.

Canan Arıtmanın düşüncelerini doğru bulmadığını belirten Kemal Kılıçdaroğlu öğrencilerden birinin " Önder Sav'ın Peygamber efendimize yönelik alaylı ve hakarete varan üslubunu nasıl değerlendiriyorsunuz" sorusuna verdiği cevapla önce salonda manidar gülüşmeler başladı sonra ise yuh sesleri yükseldi.

Kılıçdaroğlu " Sayın Önder Sav'ın oradaki söylemleri yanlış anlaşılmıştır. Aslında kendisi espri yapmıştır" dedi. Bu sırada salonda gülüşmeler başladı. Gülüşmelerin ardından yuhalanan Kemal Kılıçdaroğlu konuyu topladı ve " Önder Sav'ın söyledikleri partimizi bağlamaz, kendi düşünceleridir " dedi.

Hatırlanacağı üzere CHP Genel Sekreteri Önder Sav Elmadağ ilçe teşkilatını ziyareti sırasında kendisine hacca gitme isteğini anlatan partili Mustafa Ünal'a ''Boş ver Araplara para kaptırma'' diyerek karşılık vermiş, yine partilinin yaşının ilerlediğini ima ederek, ''Bir ayağım çukurda'' demesine karşı ''Bakarsın Muhammet seni bırakmaz, sen yine şey yapma elinden tutar seni göndermez.'' sözleri kamuoyunda büyük tepki çekmiş, eleştiri konusu olmuştu.

Sonsayfa



Bu haber 637 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,575 µs