flaş gelişme | " /> flaş gelişme | "/>

En Sıcak Konular

Ergenekon'da flaş gelişme

25 Aralık 2008 15:46 tsi
Ergenekon'da flaş gelişme Ergenekon Davası'nın görüldüğü Silivri'de güne Ergenekon Savcıları'nın "Albay Özden cinayeti"yle ilgili yaptıkları açıklama damgasını vurdu.

Ergenekon davasının görüldüğü dünkü duruşmaya Albay Özden dosyası damgasını vurdu. Ergenekon savcılarından Pekgüzel, soruşturması başka bir savcı tarafından sürdürülen Albay Özden dosyasının Ergenekon soruşturmasıyla birleştirileceğini açıkladı.

Ergenekon terör örgütü davasının görüldüğü Silivri Cezaevi'ndeki dünkü duruşmaya Ergenekon soruşturmasını yürüten üç savcıdan biri olan duruşma savcısı Mehmet Ali Pekgüzel'in açıklamaları damgasını vurdu. Savcı Pekgüzel, tutuklu sanık Ümit Oğuztan'a çapraz sorgu sırasında Albay Rıdvan Özden cinayetini sorunca flaş gelişme ortaya çıktı.

Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ali Pekgüzel'in, Ümit Oğuztan'a Albay Rıdvan Özden cinayeti ile ilgili sorular sorması üzerine Veli Küçük'ün kızı ve avukatı Zeynep Küçük itiraz etti. Zeynep Küçük "Sorduğunuz konuyla ilgili iddianamede herhangi bir şey bulunmuyor. Bu soruyu yeni soruşturma kapsamında soruyorsanız bilemiyorum. Gelecek dosyada mı bu konu var?" dedi.

Bunun üzerine Pekgüzel, Albay Özden dosyasının Ergenekon soruşturmasıylla birleştirileceği bilgisini verdi. Savcı Pekgüzel "Mardin'de öldürülen Albay Rıdvan Özden ile ilgili soruşturmayı başka bir savcı arkadaşımız yürütüyor. Dosyamızla birleşecek" diye konuştu. Pekgüzel, böylece halen devam eden Ergenekon soruşturmasıyla Rıdvan Özden cinayetinin birleşeceği bilgisini mahkemede verdi.



Bu haber 485 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,771 µs