En Sıcak Konular

Polat Emre'yle dalgasını geçti

30 Aralık 2008 13:45 tsi
Galatasaray Başkanı Polat, dünkü basın toplantısında her konuda önemli açıklamalar yaptı.

Polat'ın en dikkat çeken sözü ise, Galatasaray'ın adını anmaktan kaçınan Emre ile ilgiliydi: "Ya kompleksi var, ya da baskı altında"..

Sarı-kırmızılı kulübün başkanının yeni yıl öncesi düzenlediği basın toplantısının özeti şöyle:

EMRE'DE KOMPLEKSİ VAR

Emre'nin özünde Fenerbahçeli olduğunu bilmiyorduk. Onu 13 yaşında önemli bir ücret karşılığı aldığımızda bizimle dalga geçmişlerdi. Parasının hakkını verdi ve gitti. Kalbinin derinliklerinde bulunan Fenerbahçe'ye transfer olmasını normal karşılıyorum. Ancak Galatasaray'ın ismini zikretmemesinin iki sebebi olabilir. Ya bu konuda kompleksi vardır, ya da baskı altındadır. Biz, Fenerbahçe'nin ismini anmaktan gocunmuyoruz. Bunu dert edenler düşünsün.

UEFA finalinin Saracoğlu'nda oynanmasına destek verdim. 2 yıl önce, eskiden tanıdığım bir UEFA stat komiseri'ne Olimpiyat Stadı'ndaki trafik sorununun Saracoğlu'nda yaşanmadığını söyledim. Bu sefer UEFA Kupası'nı kazanırsak, gelir fırsatlarını çok daha iyi değerlendireceğiz.

FENERBAHÇE İLE İYİ BİR DİYALOG İÇİNDEYİZ

Fenerbahçe ile iyi bir diyalog içindeyiz. Bu, daha üst seviyelere de çıkartılabilir ancak geçmişe göre daha samimiyiz. Önümüzdeki basketbol maçına ben de geleceğim ve herhangi bir tatsızlık çıkmasını engelleyeceğim.

Feldkamp geçtiğimiz sezon prensipleri nedeniyle ayrıldı ama dostluğumuz çok eski. O olayda, herkes kendi açısından haklıydı. Yarın öbür gün Feldkamp ile yine kavga etsek de aramız bozulmaz.

HAKAN ŞÜKÜR VE BÜLENT KORKMAZ'LA YEMEK YİYECEĞİZ

Futbolcular, futbolu bırakma kararını çok zor alıyor. Galatasaray'a çok şeyler veriyorlar ancak karşılığını da görüyorlar. Biz, bütün oyuncularımızı onore ederek uğurlamak istiyoruz. Ama ayrılık vaktinin geldiğini anlayıp kabul etmeleri kolay olmuyor. Hakan Şükür ve Bülent Korkmaz'la yemek yiyeceğiz. Galatasaray'da kahraman olmuş futbolcuların kulüpten uzak durmalarına gönlüm elvermiyor.

'EN ÇOK TARAFTAR BİZDE'

Son 10 yılda yapılan anketler en çok taraftarın Galatasaray'da olduğunu gösteriyor. 35 milyon taraftar iddialarından çok, bilimsel araştırmalara itibar ediyorum.

DEMİRÖREN HATAYI KENDİNDE ARASIN

Bizim, ilk 6 sıradaki takımların maçlarını izleyen profesyonel bir heyetimiz var. Onlardan aldığımız rapor doğrultusunda söyleyebilirim ki, lehte ve aleyhte her takıma denk hatalar yapılıyor. Beşiktaş dost bir kulüp ancak kimse bazı konularda başka sebepler aramasın. Herkes hatayı kendinde arasın.

GİTMEK İSTEYENİ TUTMAYIZ

Futbolcularımıza, "Kendinizi esir zannetmeyin, biz burada esir ticareti yapmıyoruz" dedim. Yurt dışında hayalini kurduğu takımdan teklif alana yardımcı oluruz. Ayrılmayı isteyen varsa, oturur konuşuruz. Kulüp olarak kendi menfaatlerimizi de göz önüne alarak yardımcı olur, yol gösteririz.

internethaber



Bu haber 624 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,981 µs