Meclis 'Dostluk' grubunda sağduyu ağır bastı | " /> Meclis 'Dostluk' grubunda sağduyu ağır bastı | "/>

En Sıcak Konular

Meclis 'Dostluk' grubunda sağduyu ağır bastı

31 Aralık 2008 09:37 tsi
Meclis 'Dostluk' grubunda sağduyu ağır bastı İyibilgi olarak 'Durmayın, istifa edin!' çağrımıza Meclis'teki Türkiye-İsrail Parlamentolararası Dostluk Grubu kulak verdi.

TBMM’de 300’ün üzerinde üyesi olan Türkiye-İsrail Parlamentolararası Dostluk Grubu milletvekillerinden İsrail’e tepki geldi. Dostluk Grubu Başkanı AKP İstanbul Milletvekili Nursuna Memecan 136 vekilin istifasını büyük memnuniyetle karşıladı.

İSRAİL Başbakanı Olmert’in bir hafta önce Ankara ziyaretinde olumlu mesajlar verdiğini hatırlatan Memecan, “Ziyaretten hemen sonra yapılan ve planlı olduğu anlaşılan saldırı, güven duygumuzu zedeledi, hayal kırıklığına uğradık” dedi.

İSRAİL’İN Gazze şeridinde sivilleri de hedef alan saldırıları, TBMM’yi harekete geçirdi. 300’ün üzerinde üyesi olan Türkiye-İsrail Parlamentolararası Dostluk Grubu’ndan 136 milletvekili istifa etti. MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, saldırının Erdoğan-Olmert görüşmesi sonrasında gerçekleştiğini ifade ederek, İsrail’in bilgi verip vermediği konusunda Başbakan’dan bilgi istedi.

Vural, Erdoğan’ı Büyük Ortadoğu Projesi eşbaşkanlığından istifaya çağırarak “Medeniyetler ittifakı kurmak isteyenler, dünyayı hakim güçlerin kavga alanı haline dönüştürenler, insanlık dramına bakarak utanmalıdır” dedi.

Oktay Vural, “Başbakan’dan Türkiye’nin alet edilip edilmediği konusunda kamuoyuna bilgi vermesini istiyoruz” diye konuştu.

NİYE 7 KOLLU ŞAMDAN

BAŞBAKAN Erdoğan’ın, konutunda yedi kollu şamdan önünde Ali Kırca ile yaptığı söyleşiye ilişkin görüntüleri gazetecilere dağıtan Oktay Vural, ‘Bunun ne anlama geldiğini anlamak istiyoruz’ dedi. Yedi kollu şamdan, Yahudiliğin ve Masonluğun simgesi olarak biliniyor.

İstifalardan memnunuz

DOSTLUK Grubu Başkanı AKP’li Nursuna Memecan, “İsrail Başbakanı Olmert’in Ankara’ya yaptığı ziyaretin akabinde saldırıya geçmesi, güven duygumuzu zedelemiştir. İstifaların haklı gerekçeleri vardır. Bu istifalardan memnunuz da diyebiliriz yani” dedi.

akşam



Bu haber 303 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,815 µs