En Sıcak Konular

Okulların tatil edildiği 6 il

31 Aralık 2008 09:45 tsi
Bartın'ın merkez ilçeye bağlı köylerindeki tüm okullarda eğitime bugün ara verildi. 5 ilde daha dün ağır kış şartları nedeniyle okullar bugün tatil edilmişti. İşte o iller:

AA muhabirinin Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğünden aldığı bilgiye göre, alınan karar doğrultusunda kar yağışı nedeniyle merkez ilçeye bağlı köylerde taşımalı eğitim yapılan ilköğretim okulları ile lise ve dengi okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi.

5 ilde daha okullar bugün tatil edilmişti

Trabzon, Rize, Ordu, Sinop, Giresun ile Van’ın Gevaş ve Erciş, Kastamonu’nun Küre ve Abana, Samsun’un Çarşamba, Salıpazarı, Bafra ve Havza ilçeleri ile Siirt’in 4 ilçesinde bugün kar yağışı nedeniyle eğitim yapılmayacak.

Trabzon genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ilçeler dahil, ilköğretim ve liselerde eğitime bugün ara verilecek. Rize’de de ilköğretim okulu ve liseler, dershaneler, rehabilitasyon merkezleri ve halk eğitim merkezleri bugün tatil edildi. 

Sinop merkez ile bağlı köylerde kar yağışı nedeniyle ilköğretim okulları ve liselerde bugün eğitim öğretime ara verildi.

Ordu il merkezi ile Çamaş, Çaybaşı, Gülyalı, Gürgentepe, İkizce, Kabadüz, Ulubey, Perşembe, Gölköy, Kabataş ve Ünye ilçelerindeki ilköğretim okulu ve liseler de bugün tatil edildi.

Giresun merkez ile Keşap, Görele, Tirebolu ve Yağlıdere ilçelerindeki köy ilköğretim okullarında bugün eğitim yapılmayacak. Çanakçı ve Eynesil ilçelerinde de taşımalı öğrenim gören öğrenciler bugün okula gitmeyecek.

Van’ın Erciş ve Gevaş ilçeleri, Kastamonu’nun Küre ve Abana ilçeleri, Siirt’in Aydınlar, Eruh, Pervari ve Şirvan ilçelerine bağlı köy okulları, Samsun’un Çarşamba ve Salıpazarı ilçe merkezleri ile bağlı köy okulları, Bafra ve Havza ilçelerinde ise taşıma merkezi olan ilköğretim okulları ile köy okulları bugün tatil edildi.

aa



Bu haber 508 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,311 µs