En Sıcak Konular

Bahçeli'yi 'gölgeleyen' uygulama

0 0 0000 00:00 tsi
Bahçeli'yi 'gölgeleyen' uygulama MHP lideri Bahçeli'nin büyük kongreden sonra ilk kez gazetecilerin karşına çıktığı basın toplantısındaki oturma düzeni hem şaşırttı. Gazeteciler Bahçeli'yi görmeden dinledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 19 Kasım’da yapılan MHP Kongresi’nin ardından ilk kez gazetecilerin karşısına çıktığı basın toplantısındaki otruma düzeni şaşkınlık yarattı.

Gazeteciler, salona girerken kendileri için ayrılan yerlere yönlendirildiler. Bazı gazetecilere ayrıcalık tanıyan MHP yönetimi, 10 kadar gazeteci için Bahçeli’nin sağında ve solundaki koltukları ayırdı. Toplantıya katılan gazetecilerin bir bölümüne bu şekilde özel protokol uygulanması dikkat çekti.

Toplantı sonunda Bahçeli’nin sağında ve solunda oturabilme ayrıcalığına sahip olan gazeteciler, “Kendimizi Başkanlık Divanı üyesi gibi hissettik” diyerek espri yaptılar. Basın toplantısı başlamadan önce çekim yapmak için basın toplantısının yapıldığı salona gelen kameramanlar, daha iyi görüntü almak için salonun ortasına yerleştiler. Böylece kameraların arka tarafında kalan habercilerle Bahçeli arasındaki görüş alanı tamamen kapatılmış oldu. Kameraların arkasında kalan gazete ve televizyonların Ankara temsilcileri, Toplantı boyunca Bahçeli’nin sadece sesini duyabildiler. Toplantı başlamadan önce MHP’li Mehmet Şandır, arka taraftaki gazetecileri ön taraftaki boşluklarda yerlerini almak üzere salonun önüne davet etti.

Ancak gazeteciler, kendileri için arka taraftaki masalar ayrıldığı için ön tarafa geçmek istemediler. MHP yönetiminin bu uygulamasından Bahçeli’nin haberdar olup olmadığı ise bilinmiyor.

Haber 7



Bu haber 346 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,714 µs