manidar mesaj | " /> manidar mesaj | "/>

En Sıcak Konular

Erdoğan'dan manidar mesaj

8 Şubat 2009 18:57 tsi
Erdoğan'dan manidar mesaj Başbakan Erdoğan, 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimi için ilk mitingini Kocaeli’nde yaptı. Erdoğan konuşmasında CHP'ye yüklendi ve "AKP'ye kapatma davası açanlar"a da manidar bir soru sordu...

Erdoğan, CHP’ye ağır eleştiriler yöneltti. Başbakan, CHP’yi kirlilik, iftiracılık ve bereketsizlikle suçladı. Erdoğan ”(Her mahalleye Kur’an kursu) diyorlar ya. Ama bunlar güzel gelişmeler. Konuşmaları bile güzel. Rozet takmaları bile güzel. Herhalde AK Parti’ye kapatma davasını açanlar bunları da seyrediyordur, izliyordur, değil mi?” dedi. 

50 civarında ilde miting düzenleyecek olan Başbakan Erdoğan, Kocaeli Perşembepazarı Meydanında vatandaşlara hitap etti.Konuşmasında CHP’ye yüklenen Erdoğan “Onlar hala başka yerlerde dolaşıyorlar. Adres dahi bulamıyorlar. Çünkü, dertleri belediyecilik değil, dertleri iftira, bunlar müfteri. Bunların başka işi yok. Ve bunların yandaş medyası var. Bu yandaş medya ile koşturuyorlar.”

Erdoğan, CHP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen’in, “Her mahallede Kur’an kursu açılmasına” ilişkin düşünceleriyle ilgili olarak, “(Her mahalleye Kur’an kursu) diyorlar ya. Ama bunlar güzel gelişmeler. Konuşmaları bile güzel. Rozet takmaları bile güzel. Herhalde AK Parti’ye kapatma davasını açanlar bunları da seyrediyordur, izliyordur, değil mi?” dedi.

29 Mart’ın önemli bir gün olacağını vurgulayan Erdoğan, şöyle konuştu: “Onların benim halkım 29 Martta sandıkta hesabını görecek. 29 Martta sandıkta. Biliyorsunuz yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış. Şimdi yatsı, 29 Mart. Şimdi mum yanıyor, ama o gün sönecek hiç merak etmeyin. Tabii hepsine ben soruyorum, ne oldu, hangi dağda kurt öldü? Nasıl oldu da aklınıza geldi? Bu aydınlanmanın, bu uyanışın, bu milleti, milletin taleplerini birden bire hatırlamanın sırrı ne? Ne oldu? Ama bütün bunlara rağmen güzel oldu, güzel. Bunlarda fayda var.”

AK Parti’nin yaptıkları ve yapacakları ile konuştuğunu belirten Erdoğan, “Yalan, dolan ve talanla” işlerinin olmadığını kaydetti.

Erdoğan, “CHP’nin kitabında belediyecilik, hizmet yok. Bunların kitabında iftira var. Bu zihniyet kirlidir. Bu zihniyet bereketsizdir” dedi.

Erdoğan, Kocaeli’nin sporda da bir atılım yapacağını ifade ederek, 30 bin kişilik stadyum ile 8 bin kişilik spor salonu yapılacağını söyledi. 40 bin metrekarelik antrenman sahalarıyla birlikte bir spor kompleksinin oluşturulacağını da bildiren Erdoğan, gençliğin kötü alışkanlıklardan bu alanlara çekilmesini hedeflediklerini anlattı.

Ankara-İstanbul hızlı tren projesinin de devam ettiğini, Ankara-Eskişehir hattından sonra Eskişehir-İstanbul ayağının ihalesinin de yapıldığını anlatan Erdoğan, Marmaray Projesi’nin de 2013 yılında bitirileceğini söyledi.

Bu projelerin, “Sultan Abdulhamit Han’ın hayali olduğunu” söyleyen Erdoğan, “Bunları gerçekleştirmek bize nasip oldu. Bunlar bunu yapamadılar. Fatih’in bir sözü var ya ‘Bizim fiilimizin ulaştığı yere bunların hayali bile ulaşamaz’. Biz, iş üreteceğiz, biz uygulamalarımızı yapacağız. Onlar da bol bol laf üretecekler” dedi.

aa



Bu haber 690 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,933 µs