En Sıcak Konular

Çarşaflı yazar gizlice CHP'ye oy vermiş

3 Nisan 2009 12:49 tsi
Mehmet Ali Ağaca'nın çarşaf giyen eski nişanlısı Rabia Kazan, annnesinin tüm baskılarına rağmen oyunu gizlice CHP'ye vermiş. İşte kendi kaleminden o itiraf:

Ağca'nın eski nişanlısı, Rabi Kazan oyunu gizlice CHP'ye verdiğini açıkladı.

Papa suikastiyle adını tüm dünyaya duyuran Türk tetitkçi Mehmet Ali Ağca'yla hapisteyken nişanlanmasıyla tanınan ve daha sonra Ağca'dan ayrılarak Roma'da İtalyan bir avukatka evlenen Rabi Kazan Lıcırsu yaziisleri.com'daki yazısında oyunu CHP'ye verdiğini açıkladı.

Hapisteki Ağca ile nişanlıyken çarşaf giymesi ile de dikkat çeken ve İtalyan avukatla yaptığı evlilikten sonra başını açan Rabi Kazan, 2004 yerel seçimlerinde oyunu gizlice CHP'ye verdiğini ve 29 mart seçimlerin de Türkiye'ye gelerek oy kullandığını ve tercihinin yine CHP olduğunu belirtti.

 İşte Kazan'ın o yazısı..

Oyum CHP'nin oldu. Ya annem bilseydi...

CHP Lideri Deniz Baykal ile Roma- İstanbul THY uçağında karşılaştığımda, çok şaşırmıştım. Onu ilk kez canlı olarak görüyordum ve genelde bilinen gerginliğinden eser yoktu yüzünde. Baykal, uçağın en ön sırasında oturmasına rağmen, yan sıralardaki hatta arkasındaki yolculara tebessüm etti, selam verdi, içtenliğiyle ışık saçtı. Öyle ki başörtülü olmama rağmen beni de diğer yolculardan ayırmamış, selam vermişti. Bu selam sonrası kısa bir sohbet etme imkânı dahi bulmuştum.(Çarşaf açılımından çok önce 2005 ).

2007'e İtalyan politikacı Avukat Giocinto Licursi evlenerek Roma'ya yerleşen Rabia Kazan Licursi, New York'lu ünlü fotoğraf sanatçısı Alexander Berg'in, 'İslam ülkelerinden Portreler' projesi için, İranlı kadınlar temalı fotoğraf çekimleri yaptı. Kazan fotoğraflar için başını açmıştı. Kazan yazı yazdığı sitede ise türbanlı fotoğrafını kullanıyor...
Bu sohbet benim için anlamlıydı çünkü, 2004 yerel seçiminde oyumu ilk kez ve gizlice CHP ye vermiştim. Hacı Büyük annemin “dinsiz parti” dediği, Cumhuriyet Halk Partisine... Büyük annem ve annem, demokrasiden anlamazlardı. Bu yüzden, aile içi oyların muhakemesi yapıldığında, bu seçimimi saklamak zorunda kaldım.  Bu seçimde de öyle oldu...

İtalya’dan oy kullanmak için gelen, gazeteci arkadaşıma, bile annemim yanında vereceği oydan bahsetmemesini istedim. Pazar gününe dek, annem beni çok sıkıştırdı, her seferinde onun partisine verip vermeyeceğimi sordu?

Ben CHP değil de, Kılıçdaroğlu’nun dürüst biri olduğundan söz eder gibi olunca, onun “alevi” olduğunu söyleyip, hızımı kesti. Böyle bir kadınla anneniz de olsa siyasi fikirlerinizi elbette paylaşamazsınız. Ben de onun istediği gibi yapıp, anne sevgisinden dolayı mecburen başımı salladım.

Sandıkta ise oyumu gizlice CHP ye verdim. ...

Benim gibi, muhafazakâr ailelerdeki, binlerce çocuk, Atatürk’ün ve CHP’nin din düşmanı olduğu öğretisiyle büyütüldü ve hala da büyütülüyor.

CHP’nin çarşaf açılımına körü körüne karşı çıkıp, acımasızca eleştirenler hiçbir şeyin farkında değiller… Türkiye’de, samimi dindarlar, dürüst muhafazakâr insanlar “din sömürücülerinin” , tuzaklarına düşüyor.

Atatürk’ün düşman olduğu, din tacirliği , cehalet ve yobazlık her geçen gün daha da güç kazanıyor..
Siz onları dışladıkça, İslamiyet ile “İslam ticaretinin” farkını öğretmedikçe, anlatmadıkça bu tehlike büyüyüp gidecek. Bugün, din siyaseti yapan ve güçlü koltuklarda oturan milletvekilleri de benim gibi, büyütüldüler.

Okulda, Atatürk’ü kahraman zannederken, evde din düşmanı ve şeytan olarak tanıdılar.
Hiçbir okul , şefkatli bir annenin öğretisini geçemez..
Ne kadar geç kalınmış olsa da, yalancı İslam öğretisine, yobazlığa, din işletmeciliğine karşı önce anneleri kucaklayın..
Lütfen kucaklayın..




Bu haber 679 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,755 µs