En Sıcak Konular

Bülent Korkmaz'ın bileti kesildi mi?

3 Mayıs 2009 13:52 tsi
Başkan Adnan Polat’ın, Hacettepe maçını birlikte izlediği İlhan Cavcav’a genç teknik adamla yollarını ayıracağını söylediği, İstanbul dönüşü ise genç hocaya sert şekilde çıkıştığı iddia edildi.

Milliyet gazetesi muhabiri Nevzat Dizdar'ın haberine göre Galatasaray’da, büyük umutlarla göreve getirilen Bülent Korkmaz’ın bileti kesildi.

Başkan Adnan Polat, bu düşüncesini ilk olarak Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’a önceki gece sıcağı sıcağını açıkladı. Cezası nedeniyle Hacettepe maçını Cavcav ile birlikte locadan izleyen Polat’ın genç teknik adamla ilgili olarak “Sezon sonu yollarımı ayıracağım” ifadesini kullandığı bildirildi.

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’ın ise, sohbet sırasında Korkmaz’dan dert yandığı “Hayatımın en büyük hatasıydı, onu takımın başına getirmek. Giderken de bizi dava etti” şeklinde karşılık verdiği kaydedildi. Hacettepe hezimetinden bir gün önce katıldığı panelde 1 yıl daha sözleşmesi bulunan genç teknik adamı tartışmaya açmayacağını ifade eden Polat, Florya’daki olağanüstü zirvede ise,  Korkmaz’a ağır şekilde yüklendi. Başkan “Neden böyleyiz. Hep geri gidiyoruz. Takımı izlerken kahroluyorum. Skibbe döneminde de kötü sonuçlar alıyorduk ama en azından sahada pozitif anlamda bir şeyler ortaya koymaya çalışan bir takımımız vardı. Ligden düşen bir takım karşısında böyle aciz futbol olur mu? Bugün için hayal kırıklığı yaşıyorum. Hazır bir takım sana emanet etmedik belki ama, bu takımın ölüsü bile Hacettepe’ye fark atmalıydı” dediği öğrenildi.



Bu haber 658 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,183 µs