En Sıcak Konular

ATV haberde fırtına koptu

27 Mayıs 2009 15:13 tsi
ATV haberde fırtına koptu Fuat Kozluklu, atv Haber'deki son bültenini sundu. Dün akşam gerçekleştirilen toplantı sonrasında Kozluklu'nun işine son verildi.

ATV haberde depremin ayak sesleri bir süredir duyuluyordu. Mehmet Barlas'tan devraldığında zaten düşük olan reytingler Kozluklu'nun anchormanlik yaptığı bir sene boyunca hızla düşmeye devam etti. Büyük kanallar arasında sürekli en sonuncu olan ATV Haber'de kan değişikliği gündeme geldi.

ALİ KIRCA GELECEK İDDİASI

Gazeteciler.com, geçtiğimiz hafta Show Haber'den parasını alamayan Ali Kırca ve ekibinin rahatsızlığını gündeme taşımış, Kırca'nın eski kanalıyla flörte başladığını duyurmuştu. Bir süredir konuyu kendi aralarında tartışan ATV yöneticileri, Ali Kırca'nın Show Haber'deki rahatsızlığının gündeme gelmesiyle kolları sıvadı. Kesin anlaşma henüz olmasa da Kırca'nın "atv'den emekli olmak isterdim" diyerek açık kapı bırakması süreci hızlandırdı.

İKİ FUAT ÇARPIŞIYORDU

Düşük reytingin yanısıra karardaki bir diğer etken de Kozluklu'nun, ATV Haber Yayın Yönetmeni Fuat Uğur ile arasındaki gerginlik. ATV Haber'in içeriğinden memnun olmayan Kozluklu, Fuat Uğur'la ters düşmüştü. Zoraki görüşmelerin dışında Kozluklu ile bir araya gelmemeye özen gösteren Fuat Uğur, Defne Samyeli ile görüşmüş ve yönetimi ikna etmeye çalışmıştı.

Bu görüşmelerden olumlu sinyaller alan ATV Haber Genel Yayın yönetmeni Fuat Uğur dün yönetimle yaptığı toplantı sonrasında Kozluklu'nun biletini kesti.

ATV Haber'i bu akşam Şebnem Çınar Küçük sunacak. Haftasonu haberlerini de öğlen bültenini sunan Aslıgül Atasagun sunacak.

Bu sabah 'düşük reyting' gerekçe gösterilerek tebligat yapılan Kozluklu ise www.gazeteciler.com'a yaptığı açıklamada, "Bu işte benim suçum yok" dedi.

Düne kadar Kozluklu’nun sunduğu ATV Haber’in izlenme oranı gerçekten de çok iç açıcı değil. Mehmet Barlas'tan devraldığında düşük olan reytingler, Kozluklu'nun anchormanlik yaptığı bir sene boyunca düşüşünü sürdürdü. ATV Haber, sürekli büyük kanallar arasında en sonuncu oldu.

Fuat Kozluklu ise Medyatava'nın haberine göre; "atv Haber'i layıkıyla, en iyi şekilde sundum. Ancak içeriğinin hazırlanmasına karışmadım. Bu nedenle reytinglerdeki başarısızlık bana atfedilemez. Ana Haber Bülten'i öncesi yayınlanan programların aldığı düşük reytingler de bana fatura edilemez. Böyle bir bültenin başarısızlığının faturası bana çıkarıldı. Bu ancak kolaya kaçma yöntemidir."dedi.



Bu haber 960 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,686 µs