En Sıcak Konular

Bir insan bu kadar mı bahtsız olur?

6 Temmuz 2009 10:50 tsi
Servet ne zaman ki Marsilya'ya evet dedi, olaylar başladı. Önce hoca ayrıldı, ardından başkan... Şimdi de klübün sahibi öldü...

Bir insan bu kadar mı bahtsız olur! Servet kariyerinde ilk kez yurtdışına gidecekti. Marsilya ile anlaşıldı. İki taraf da birbirine ısında ancak transferi organize eden teknik direktör Erik Gerets durup dururken takımdan ayrıldı.

Neyse ki yeni gelen hoca Servet'e evet dedi. Herkes bir oh çekti.  Ancak bu kez de klüp başkanı görevinden ayrıldı. İki hafta aradan sonra başkan yeniden koltuğa döndü ama bu kez de klübün sahibi öldü!..

ÖNCE TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞTİ

Marsilya'nın yaptığı transfer teklifiyle Fransa'ya gideceği günü beklemeye başlayan Servet Çetin, üst üste gelen haberlerle şoke oldu. Marsilya'nın transfer kararı alması sonrası yaşanan ilk ilginç gelişme, eksi öğrencisini Fransa'ya getirmek isteyen teknik direktör Erik Gerets'in takımda her şey iyi giderken ayrılma kararı alması olmuştu.

KLÜP BAŞKANI KOLTUĞUNU BIRAKTI

Buna karşın Gerets'in mirasını sahiplenen ve milli yıldızımız için transfer girişimlerine başlayan Marsilya'nın yaşadığı ikinci şanssız gelişme ise kulüp başkanı Pape Diouf'un koltuğunu bırakması oldu. Uzun süredir kulübün sahibiyle sıkıntı yaşayan Diouf'un görevinden alınması transfere vurulan ilk darbeydi. Bu gelişmenin ardından Galatasaray yönetimiyle bonservis görüşmelerini sürdüren sportif direktör Jose Anigo da bu kaos ortamında yönetimden ayrıldı.

KİMLE KONUŞULACAK BELLİ DEĞİL

Bu nedenle pazarlıklarda muhatabı kalmayan Galatasaray, transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini bilmediği için arada kaldı. Anigo ayrılık kararından iki hafta sonra çok önemli bir role sahip olduğu kulübe geri döndü. Ama kulüpte rüzgarlar dinmediği için Servet'in bonservis pazarlığına sıra gelmedi!

SON OLARAK DA KLÜP SAHİBİ ÖLDÜ

Marsilya'nın aldığı son darbe ise kulüp sahibinin ölmesi oldu. 1996'dan beri kulübün en büyük hissedarı olan Robert Louis Dreyfuss, pazar günü uzun süredir savaştığı kan kanserine yenik düşünce, Servet'in transfer edilmesi kararı sonrasında kulüpte yaşanan talihsizliklere bir yenisi daha eklenmiş oldu.

DESCHAMPS "DİLE" GELDİ!

Marsilya'nın hocası Deschamps, kendisine Servet'i soran gazetecilere, bu transferdeki ana çekincesini aktardı. Diawara'nın gelişine rağmen savunmaya bir takviye daha yapacaklarını belirten Fransız teknik adam, Servet'in diğer adaylara oranla dezavantajlı durumda bulunduğunu ifade etti. Stoper oynayan bir oyuncunun takım arkadaşlarıyla aynı dille anlaşabilmesinin öneminden bahseden Deschamps, Servet'in sadece Türkçe konuşabilmesinin ciddi bir engel yarattığına dikkat çekti.

 



Bu haber 603 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,550 µs