En Sıcak Konular

Havalimanın kavşağı inşaatı trafiği bitirdi

4 Aralık 2009 18:23 tsi
Atatürk Havalimanı bağlantı yolları ve katlı kavşak çalışmalarının bitirilebilmesi için çalışmaların hızlandırılması, havalimanı trafiğini olumsuz etkiledi. Yetkililer, vatandaşların metroyu tercih etmesini istedi.

Havalimanındaki kavşak yapım çalışmaları, yol güzergahlarının değiştirilmesi ve çalışmaların hızlandırılması nedeniyle dün akşam saatlerinde yaşanan yoğun trafik, gündüz saatlerinde de devam etti. Uzun süre yollarda beklemek zorunda kalan sürücüler, korna çalarak duruma tepki gösterdi.

Bir süredir devam eden Atatürk Havalimanı bağlantı yolları ve katlı kavşak çalışmalarının yıl başından önce bitirilebilmesi için çalışmalar hızlandırılırken çalışmalar nedeniyle giriş ve çıkış yolları ile havalimanı çıkış kavşağının kapatılarak tek yönden trafik akışına izin verilmesi dolayısıyla uzun araç kuyrukları oluştu.

Araç kuyrukları şehir içi trafiğini de olumsuz etkiledi. Hacdan dönen yakınlarını karşılamaya gelen vatandaşlar da bu trafiğe eklenince yoğunluk daha da artarak, trafik belli saatlerde adeta kilitlendi.

Havalimanı yetkilileri, yol çalışmalarının kısa sürede bitirilmesi için çalışmaların hızlandırıldığını belirterek, gece gündüz yapılan çalışmalar nedeniyle trafiğin olumsuz etkilendiğini bildirdi.

Çalışmaların yıl başına kadar hızlanarak devam edeceğini belirten yetkililer, Atatürk Havalimanına gelecek yolcuların metroyu tercih etmelerini önererek, otomobil kullanacak yolcuların ise trafik sıkışıklığını dikkate alarak daha erken yola çıkmalarını istedi.

Bu arada, havalimanı servislerinin trafiği olumsuz etkilememesi, alternatif güzergahların kullanılması için yeni düzenlemeler yapılması konusunda çalışıldığı kaydedildi.

aa



Bu haber 551 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,564 µs