En Sıcak Konular

Yıldırım'ın gezisi yarım kaldı

5 Aralık 2009 17:10 tsi
Eskişehir'de tarihi evlerin bulunduğu Odunpazarı semtini gezen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, basın mensuplarının görüntü almasını istemedi.

Yıldırım'ın yakınında takımları lehine tezahüratta bulunan bir grup Eskişehirspor taraftarı ise Kırmızı-Siyahlı kulübün yöneticileri tarafından uzaklaştırıldı.

Bu akşam Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan Eskişehirspor-Fenerbahçe maçı öncesi Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile yöneticilere tarihi evlerin bulunduğu Odunpazarı semtini gezdirdi.

Gezi sırasında Aziz Yıldırım görüntü alan basın mensuplarına "Arkadaşlar bu kadar yeter. Çekim yapmayın artık" dedi. İddialara göre basın mensuplarından bir kişi Aziz Yıldırım'a doğru el hareketi yaparak "Zaten siz hep böyle yapıyoruz" diye tepki gösterince araya Yıldırım'ın korumaları girdi ve basın mensuplarını uzaklaştırdı.

Aziz Yıldırım daha sonra Odunpazarı semtindeki Atlıhan Çarşısı'nda bulunan Lületaşı Müzesi'ni ve Kurşunlu Külliyesi'ni gezdi. Külliye çıkışında ellerinde davul olan 7-8 kadar Eskişehirspor taraftarı takımları lehinde tezahüratta bulundu. Eskişehirspor Kulübü yönetim Kurulu üyesi ve Eskişehir Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ekrem Birsen taraftarı külliye önünden uzaklaştırdı.

Yaşanan olaylar üzerine Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kent gezisini yarıda bırakıp kaldığı Anemon Otel'e döndü.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, dün akşam da Eskişehir Anemon Otel'in bahçesinde otobüsle gelecek olan Fenerbahçe takımını bekleyen basın mensuplarına otelin dışında çekim yapmalarını istemişti. Yıldırım, dün akşam Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal'ın Hayal Kahvesi'nde verdiği yemeğin basın mensupları tarafından görüntü alınmasına da izin vermemişti.



Bu haber 715 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,795 µs