En Sıcak Konular

GS'da derin planlar

3 Şubat 2011 09:33 tsi
Mart ayındaki mali kongre öncesi muhalefet imza kampanyasına devam ediyor.

5 eski başkanın desteğini arkasına alan Polat, Alp Yalman ile birlkte Cansunun ofisinde bir kez daha toplanıp camianın ağır isimlerini etkilemenin yollarını tartıştı. TFF eski başkanı Haluk Ulusoy ise yakın çevresine imza kampanyasına kirşi olduğunu ancak istenmesi halinde aday olabileceğini söyledi. Lig tarihinin en kötü günlerini yaşayan Aslan'da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Sarı-kırmızılılarda iktidar ile muhalefet arasında yaşanan soğuk savaş tırmanıyor. İbra edilmezse seçim kaçınılmaz Ali Dürsüt'ün başkan olmasını isteyen muhalefet, başlattığı imza kampanyasını sürdürüyor. Buna karşın eski başkanlardan Ali Tanrıyar, Ali Uras, Selahattin Beyazıt, Alp Yalman ve Mehmet Cansun'un yayınladığı deklarasyonla bu isimlerin desteğini arkasına alan Polat, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Adnan Polat, geçtiğimiz günlerde eski başkanlar Alp Yalman ile birlikte Mehmet Cansun'un Harbiye'deki ofisinde bir araya gelerek camianın ağır isimleri-desteğini arkasına almanın planları-masaya yatırdı. Başkan, bu isimlerin desteğini alıp muhalif üyelere nüfus etmek ve aleyhte bir karar çıkmasına engel olmak istiyor. Yönetim ibra edilmediği takdirde seçim kaçınılmaz olacak. ya Haluk Ulusoy me sa jı ver di TFF eski başkanı ve Galatasaray kon-f gre üyesi Haluk Ulusoy'un ise kulüslerde, "Camianın önde gelenleri başkanlık için uygun görürse aday olurum" diyerek koltuk için sinyal verdiği belirtiliyor. Ancak Ulusoy'un "Galatasaray başkanının imza toplanıp kulüpten yollanmak istenmesi yanlış" diyerek imza kampanyasına karşı olduğunu gösterdiği de gelen haberler arasında.

 



Bu haber 514 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,336 µs