En Sıcak Konular

CHP'nin 295 adayı belli oldu

4 Kasım 2013 08:13 tsi
CHP, 295 yerleşim yerinde belediye başkan adaylarını belirledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında yaptığı toplantı sona erdi.
 
Toplantı sonrasında Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç tarafından yapılan yazılı açıklamada, 295 yerleşim bölgesinde belediye başkan adaylarının isimlerinin belirlendiği kaydedildi.
 
16 İLDE ADAY BELLİ
 
Belediye başkanlıkları ilan edilen 16 il merkezi şöyle: Seyit Torun (Ordu), Zeynel Bakır (Adıyaman), Mehmet Ecer (Afyonkarahisar), Mehtap Özcan Mısırlıoğlu (Bolu), Ali Orkun Ercengiz (Burdur), Taner Karagöz (Çankırı), Kerim Aksu (Giresun), Cem Köksal (Gümüşhane), Lütfi Çakmakcı (Isparta), Hakan İnci (Malatya), Serkan Sağlamer (Nevşehir), Baki Ergül (Sinop), Gülümser Heper (Sivas), Doğan Koşar (Aksaray), Merih Ünver (Karaman), Haydar Aktürk (Osmaniye). Böylece halen belediye başkanı olan Torun, Aksu ve Ergül ile bir dönem daha devam edilmesi kararı çıktı. Eski Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen’in de ilçe belediyesi olan İzmit Belediye Başkan adayı oldu.
 
PM kararı ile kesinleşen ilçe belediye başkan adayları arasında, Muğla'nın Bodrum ilçesinde Mehmet Kocadon'un, Ankara'nın Akyurt ilçesinde Gürsel Kıranoğlu, Bala ilçesinde Müslim Coşar, Beypazarı ilçesinde Abdullah Özdemir, Evren ilçesinde Emrullah Eren, Gölbaşı ilçesinde Ercan Şimşek, Haymana ilçesinde Celal Çetin, Kalecik ilçesinde Nevzat Şahin, Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde Fikret Akova, Hatay'ın Antakya ilçesinde Ramiz Parlar, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde Sefa Sirmen ve Ordu'nun Ulubey ilçesinde Sami Torun bulunuyor.
 
CHP'nin belediye başkan adayları kesinleşen 295 yerleşim bölgesi içinde 16 il yer alıyor. Bu illerden üçünde ise kadın adaylar CHP adına yerel seçimlere katılacak.

trthaber


Bu haber 613 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,069 µs