En Sıcak Konular

Yasa interneti daha özgür hale getiriyor

8 Şubat 2014 16:56 tsi
Yasa interneti daha özgür hale getiriyor
Başbakan Erdoğan "Bu yasayla internete asla sansür gelmiyor. Bu yasayla insanların özel bilgileri asla fişlenmiyor. Tam tersine bu yasa interneti daha özgür hale getiriyor" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,  Kartal Meydanı'nda 20 kavşak ve yolun toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve ekibine, İstanbul trafiğini daha da rahatlatacak bu önemli yapıları inşa ettiği için teşekkür etti. 

Bugün bu toplu açılış töreniyle İstanbul genelinde 154 trilyon lira tutarında 20 adet yol ve kavşağı resmen hizmete açtıklarını ifade eden Erdoğan, şunları kaydetti:

"Bağcılar'dan Bahçelievler'e, Beşiktaş'tan Kartal'a, Maltepe'den Sancaktepe'ye, Ümraniye'den Üsküdar'a kadar İstanbul'un 15 ilçesinde hem araçların hem yayaların kullanacağı çok önemli ulaşım altyapılarını sizlerle buluşturuyoruz. Bugün açtığımız bu 20 yeni kavşak ve ayrıca yollar, İstanbul'da 2004'ten bugüne kadar açtığımız kavşak ve yol sayısı az önce değerli belediye başkanımın da ifade ettiği gibi 286'ya ulaşıyor."

"Demir ağlarla Türkiye'yi biz örüyoruz"

Sadece bu yeni açılacak 20 kavşak ve yol ile İstanbullu sürücülerin öncelikle zamandan tasarruf edeceklerini ifade eden Başbakan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Dikkat edin bunlarla kalınmadı. Bu arada sadece bu süreç içerisinde toplu taşım kültürü adına adımlar attık. Örneğin belediye başkanlığım döneminde başlayan İstanbul metrosu ardından Kadir Bey döneminde devam eden yaygın metro çalışmaları... Hep beraber el ele, omuz omuza aydınlık yarınların Türkiyesi'ni inşa ediyoruz. Metrolar yetişmiyor. Demir ağlarla

Bu haber 675 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler

    4,203 µs