En Sıcak Konular

Haluk Koç: Sen Allah'ın gölgesi misin?

12 Şubat 2014 16:32 tsi
CHP Sözcüsü Haluk Koç, Başbakan Erdoğan'a yönelik eleştirilerde bulundu. Koç, Erdoğan'ın "Bunlar Allah'a verilecek hesabı da düşünmüyorlar" sözlerine "Sen Allah'ın gölgesi misin" diye yanıt verdi.

CHP Sözcüsü Haluk Koç internet düzenlemesiyle ilgili açıklama yaptı.

Koç'un açıklamasından öne çıkanlar;

"Gereksiz tartışma dediğin oğlunu makam arabanla yargıdan kaçırmak mı? Bu ne küstahlık bu ne cüret? Bunları söylerken yanında İspanya Başbakanı var. Bari onun yanında bunları hatırlatma da yüzün kızarmasın. Bir kere ar damarı çatlamayagörsün. Beddua değil ama yüzünüze gözünüze dursun demek aklından geçiyor insanın.

İnternet düzenlemesi akıl çoğunluğuyla değil parmak çoğunluğuyla kabul edildi. Niye rahatsızlar internetten? Çünkü Gezi Parkı'ndan itibaren AKP'nin uykularını kaçıran sosyal medyayı bitirmek istiyorlar. Çünkü orayı Alo Fatih ile bitiremi,yoruşar. Bu sansürdür. Demokrasiden kaçıştır. Özel hayatın korunmasıyla uzaktan yakından alakası yoktur.

Geçtiğimiz yıllarda meydan meydan gezerek internete düşen görüntüleri 'Bunlar özel değil genel genel' diye bağıran kimdi? Buradan Sayın Cumhurbaşkanına umutsuz bir çağrıda bulunmak istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanının sosyal medyaya ilgili malum. 5 Mart 2011'de Mısır'daki olaylara ilişkin kendi özel hesabından şu mesajı yolladı dünyaya:

"Mısırlı gençler sosyal medyanın gücünü o kadar etkin kullanmışlardır ki eski yöneticilerin tedbir almasına fırsat kalmamıştır. İletişim tekonolojilerinin eriştiği bu güç karşısında hiçbir kapalı rejim uzun vadede ayakta kalması mümkün değildir"

Bu sözlerin arkasında duracak mısınız durmayacak mısınız Sayın Cumhurbaşkanı? Görevinin başında mısın değil misin görelim bakalım. Bu düzenlemeyi bekletmeden TBMM'ye iade etmeniz gerekiyor Sayın Cumhurbaşkanı.

Dün Sayın Başbakan AKP'yi ve kendisini eleştirenlere bunlar Allah'a verilecek hesabı da düşünmüyorlar diyor. Sen gölgesi misin Allah'ın? Sen uçmuşsun, senin hesap verme katına bile çıkmaman gerekiyor. Alt katta bekleyecekesin zebanilerin yanında.



Bu haber 569 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    24,703 µs