En Sıcak Konular

Trabzonspor Juventus maçı ne zaman?

18 Şubat 2014 16:01 tsi
Juventus Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi maçında karşılaşacak.

Trabzonspor Juventus Maçı Ne Zaman? Trabzonspor Juventus maçı saat kaçta? Trabzonspor Juventus Maçı Hangi Kanalda? Trabzonspor ile Juventus UEFA Avrupa Ligi maçında karşılaşacak. 20 Şubat 2014 Perşembe akşamı saat 21:45'te başlayacak Trabzonspor Juventus maçının hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. Trabzonspor Juventus maçı Star TV'den canlı yayınlanacak. Trabzonspor Juventus maçı BG Juventus Arena'da oynanacak.

Juventus-Trabzonspor maçının hakemi açıklandı

Trabzonspor'un, UEFA Avrupa Ligi 32 takımlı eleme turunda İtalya'nın Juventus takımı ile 20 Şubat Perşembe günü deplasmanda oynayacağı ilk maçın hakemleri açıklandı.

UEFA Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamada, İtalya'nın Torino kenti Juventus Stadı'nda TSİ 20.00'de başlayacak karşılaşmayı, Belarus Futbol Federasyonu'ndan Alexey Kulbakov yönetecek. Kulbakov'un yardımcılıklarını Dzmitry Zhuk ve Andrei Hetsikau yaparken, karşılaşmanın dördüncü hakemi Aleh Maslianka olacak.

Karşılaşmada Dzianis Shcharbakou ve Siarhei Tsynkevich de ilave yardımcı hakem olarak görev alacak.



Trabzonspor, 20 Şubat 2014 Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi maçında İtalyan devi Juventus'a konuk olacak.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki tek temsilcimiz Trabzonspor 2.tur ilk maçında İtalya temsilcisi Juventus ile karşı karşıya gelecek.

20 Şubat Perşembe akşamı BG Juventus Arana'da oynanacak Trabzonspor Juventus karşılaşmasının hangi kanalda yayınlanacağı da belli oldu. Bu kritik mücadele Star TV'den canlı yayınlanacak.

Avrupa kupalarında Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. turunda eşleştiği İtalya'nın Juventus takımıyla ilk kez tur mücadelesinde karşı karşıya gelecek.

Bordo-mavililer, Avrupa arenasında daha önce İtalyan takımlarıyla ikişer kez Inter ve Lazio, birer kez de Cagliari ve Perugia olmak üzere 6 kez eşleşti. İtalyan takımı ile yedinci kez eşleşen Karadeniz ekibi, bu ülke takımlarıyla 13. karşılaşmasına çıkacak.

Trabzonspor, İtalyan takımlarıyla yaptığı 12 maçta 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti.

İlk olarak 1983-1984 sezonunda UEFA Kupası 1. turunda Inter ile eşleşen bordo-mavili takım, sahasında 1-0 yendiği rakibine, deplasmanda 2-0 yenilerek tura veda etti. 28 yıl sonra tekrar Inter ile UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda eşleşen Karadeniz ekibi, İtalya'da ilk maçı Celustka'nınnattığı golle 1-0 kazanarak adından söz ettirirken sahasında da rakibiyle 1-1 berabere kaldı.



1993-1994 sezonunda UEFA Kupası 2. turunda Cagliari ile eşleşen Karadeniz ekibi, sahasında 1-1 berabere kaldığı rakibi ile deplasmanda golsüz beraberlikle yenişemeyince elenen taraf olmuştu.

1994-1995 sezonunda UEFA Kupası 3. tur mücadelesinde sahasında ve deplasmanda Lazio'ya 2-1 yenilen Trabzonspor, rakibi karşısında turu geçememişti. Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda 19 yıl sonra tekrar eşleştiği Lazio karşısında sahasında 3-3, deplasmanda 0-0 berabere kalmış ve grubu rakibinin önünde lider tamamlamıştı.

Bordo-mavili takım, UEFA İntertoto Kupası'nda 1999-2000 sezonunda Perugia takımına sahasında 2-1 yenilmiş ancak deplasmanda 3-1 öndeyken çıkan olaylar nedeniyle hükmen galip gelerek rakibini saf dışı bırakmış ve ilk kez bir İtalyan takımını eleme başarısı göstermişti.

Bu haber 621 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,555 µs