En Sıcak Konular

Fenerbahçe'den büyük rest!

28 Şubat 2014 10:52 tsi
Son haftalarda hakem kararlarından yoğun şekilde şikayetçi olan Fenerbahçe, TFF ile köprüleri atıyor!

PFDK'dan gelen cezanın ardından Başkan Yıldırım ve Yönetim adına konuşan Asbaşkan Aytöre, "TFF'nin seçim süreci başlamıştır" dedi.

Fenerbahçe ile TFF arasında son haftalarda gerilen ipler kopma noktasına geldi. Özellikle ligin ikinci yarısında hakem kararlarına sert tepki gösteren sarı lacivertliler, bu nedenle dün Başkan Aziz Yıldırım ve beraberindeki yöneticilerle TFF'ye toplantıya gitmişti. Yıldırım ve yöneticiler burada TFF başkanı Yıldırım demirören ve TFF yöneticileri ile gröüşmüştü.

Toplantının ertesi günü, PFDK'dan Fenerbahçe'ye 1 maç seyircisiz oynama cezası geldi. Cezanın açıklanmasının hemen ardından da Fenerbahçe Asbaşkanı Deniz Tolga Aytöre, FB TV canlı yayında, savaş baltalarını çıkardı.

Açıklamalarının Başkan Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun ortak görüş ve deklarasyonları olduğunu belirten Aytöre, kendileri için TFF seçim sürecinin başladığnı söyledi.

"Gelinen noktada Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak, TFF ve kurullarının vermiş olduğu kararları tartışmanın Fenerbahçe için artık gereksiz olduğunu düşünüyoruz" diyen Aytöre, artık kendileri için tartışılacak yegane konunun TFF'nin Fenerbahçe açısından meşruiyeti olduğunu vurguladı.

Sözlerini "Buradan tüm spor kamuoyuna ve Fenerbahçe camiasına deklare ederim ki, Fenerbahçe için TFF'nin Genel Kurul süreci, daha doğrusu seçim süreci başlamış bulunmaktadır. Bu sürecin tüm Türkiye ve tüm futbol camiasına hayırlı olmasını dilerim" diye sürdüden Aytöre, bu konuda yarın 15.00'te ayrıntılı bir basın toplantısı düzenleyeceklerini belirtti.

Taraftara da seslenen Deniz Tolga Aytöre, "Taraftarlarımızın hassasiyetini ve endişesinin farkındayız. Onlardan beklentimiz ve bilmelerini istediğimiz hususta şudur ki, Fenerbahçe olarak ya biz bu adil yarışı sağlayacak, kurul kararlarını ve bu yarışı sağlayacak yönetimleri sağlarız ya da biz bu oyunda yokuz demeyi biliriz. Bu konudaki kararlılığımız çok nettir. Tüm Fenerbahçe camiasının bunu bilmesini istiyoruz." diye konuştu.


Bu haber 437 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,410 µs