En Sıcak Konular

Sevilay Yükselir'den bomba Özkök iddiası

6 Mart 2014 12:37 tsi
Sevilay Yükselir'den bomba Özkök iddiası Sabah gazetesi yazarı Sevilay Yükselir, Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök'le ilgili çok çarpıcı bir iddiada bulundu.

Sevilay Yükselir, A Haber'de yayınlanan Medya Dünyası'na konuk oldu. 'Paralel yapı' ile ilgili konuşan Yükselir, programda Ertuğrul Özkök hakkında kendisini ulaşan bir kulis bilgisini açıkladı.

Ertuğrul Özkök'ün bir dost muhabbetinde "'Paralel yapı' meselesini analiz ettiğini ve "Korkunç bir savaş var. Türkiye'yi seven Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında durmalıdır" dediğini belirten Sevilay Yükselir, Özkök'e hitaben "Sen bunu söylüyorsun ama dost meclisinden çıkıp şova gelince başlıyorsun yazmaya. Bu ikircilik bu ikiyüzlülük nedir ya?" dedi.

"İddia ediyorum Ertuğrul Özkök bunu söyledi" diyen Yükselir, Özkök'e "Bunu yazısında söyleyemiyor. Niye? Patron mu böyle istiyor?" sorusunu yöneltti. Sevilay Yükselir, "Ertuğrul Özkök kusura bakmasın, eğer sen dost muhabbetinde bu lafları edip, yazında başka türlü bir çizgi çiziyorsan, kusura bakma ama sen ikiyüzlü bir adamsın. Ben Ertuğrul Özkök'e soruyorum. Sen dost meclisinde 'Bu bir savaş. Türkiye'yi seven Başbakan Erdoğan'ın yanında olmalıdır' dedin mi, demedin mi? Niye bunları yazılarında göremiyoruz. Bu çok sahtekarca bir bakış, çok ikiyüzlü bir bakış" diye konuştu.

"ERGENEKON DAVASI TORBAYA DÖNÜŞTÜ"

Ergenekon davasıyla ilgili cemaat bağlantısı hakkında konuşan ve "Askeri kanatta bir çok ismin yanlış yaptığını biliyoruz. Bunları görmemezlikten gelemeyiz" diyen Sevilay Yükselir, zamanla Ergenekon davasının bir torbaya dönüştüğünü söyledi. Yükselir, "Bir baktık ki o torbanın içine patır patır insanlar atılıyor. Bunu fark ettik. Bunların bir çoğunun tamamen kurmaca olduğunu gördük" dedi.

Ergenekon'dan yargılanan İlker Başbuğ ve Devrimci Karargah davasından yargılanan Hanefi Avcı başta olmak üzere, tutuklu olan isimlerin hepsinin paralel güdümlü çetelere dikkat çektiğini söyleyen Sevilay Yükselir, Erdoğan'a muhalif olan kanadın bunu görmezden geldiğini söyledi.

Paralel yapı'nın yanında yer alan muhalefete seslenen Sevilay Yükselir, "Daha düne kadar siz cemaatle ilgili ağza alınmayacak şeyler söyleyenlerdiniz. Siz hep şikayetçiydiniz bunlardan. Şimdi onların kanatları altında hükümeti gümletmek üzere resmen maşa olmuşsunuz" diye konuştu.

"İLKER PAŞA DOĞRU OKUNMALI"

"Benim anlamadığım İlker Paşa söylüyor, diğerleri söylüyor, yok yani, hiç bir yerde yok bunlar. İyi ki yandaş basın var yani" diyen Sevilay Yükselir, özellikle muhalif kanatta İlker Başbuğ'un röportajının doğru okunması gerektiğini söyleyerek, "İlker Paşa boşuna konuşmuyor" ifadesini kullandı.

"ŞİMDİ TAPELERLE SİYASET YAPIYOR"

Üç yıl önce Kılıçdaroğlu'nun Samanyolu TV'de, sızdırılan belgeler ve tapelerle ilgili çok sert konuştuğunu ve Samanyolu TV'deki sunucuyu yerden yere vurduğunu söyleyen Yükselir, Kılıçdaroğlu için "Şimdi tapelerle siyaset yapıyor" dedi. "Ben bakıyorum Sarıgül'e, Sarıgül'de bir proje falan yok" diyen Yükselir, "İyi ki bu derin yapı var. Ama tarih bunu görecek, tarih bunu affetmeyecek" diye konuştu.

Stargazete.com
 

Bu haber 1,114 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,831 µs