En Sıcak Konular

Kılıçdaroğlu: 'Her kadının başımın üstünde yeri var'

8 Mart 2014 16:59 tsi
CHP Lideri Kılıçdaroğlu "İster başı açık, ister kapalı olsun her kadının benim başımın üstünde yeri var. Türkiye'yi değiştirecek olan kadınlardır, dünyayı değiştirdikleri gibi. O nedenle kadınlar sizlere güveniyorum" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kozan ilçesinde düzenlediği mitinge, "Hiç endişe etmeyin size inanıyorum, sizin için çalışacağım ve bir daha Kozan'a bu ülkenin Başbakanı olarak geleceğim" diyerek başladı.

CHP iktidarında, alın terine değer vereceklerini, herkesin mutlu, huzurlu olmasını isteyeceklerini, herkesin huzur içinde sokağa çıkacağını ifade eden Kılıçdaroğlu, "CHP iktidarında banka genel müdürlerinin evlerinde ayakkabı kutularında dolar çıkmayacaktır. Bizim bakanlarımızın çocuklarının yatak odalarında para kasaları çıkmayacaktır. Bizim bir bakanımıza hiç kimse 700 bin liralık kol saatleri rüşvet olarak veremeyecektir" diye konuştu.

17 Aralık operasyonuna da değinen Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Götürülen paranın miktarı 85 milyon avro, Türk lirası ile 247 milyar lira. Ben şimdi söz veriyorum. Halkın iktidarında kul hakkı yiyenlerden hesabını soracağım, 247 milyar lirayı geri alacağım ve onu millete vereceğim. Kendilerine, evlatlarına gelince para var, yedi sülaleleri zengin oldu. Sözde yırtık ayakkabıyla siyasete girmişlerdi, dünyanın en zengin adamlarından birisi oldu. Oğlunun evinden çıkan para 1 milyar dolar civarında. Aralarındaki konuşmalar onların sesinden çıktı. Diyor ki 'bunlar montaj, ben Kılıçdaroğlu'nun da sesini montaj yaparak yayınlayacağım'. Kozan'dan sesleniyorum adam gibi adamsan, dürüst, namuslu adamsan, Benim oğlum Güney Kore hükümetinin bursunu kazandı ve orada doktora yapıyor. Arada bir oğlumla  skype üzerinden konuşuyorum. Şimdi sen benim oğlumla yaptığım konuşmayı bir monte et bakalım, ben oğluma ya da oğlum bana 'babacığım 30 milyon avromuz kaldı' diyecek mi, demeyecek mi? Kendi hırsızlığını kapatmak istiyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanlık koltuğunda şaibeli bir adam oturamaz. Siyasetçi halka örnek olmak zorundadır. Siyasetçi doğruları söylemek zorundadır, siyasetçi malı götüremez."

Geçmişte kadınların başörtüsü üzerinden siyaset yapıldığını aktaran Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

"Tüm Kozanlılar, tüm Türkiye duysun. İster başı açık olsun, ister başı kapalı olsun her kadının benim başımın üstünde yeri var. Türkiye'yi değiştirecek olan kadınlardır, dünyayı değiştirdikleri gibi. Ben bunu çok iyi biliyorum. O nedenle kadınlar sizlere güveniyorum. Sizler çocuklarınız için çalışıyorsunuz, yemediniz, yedirdiniz, 'çocuklarım benden daha iyi bir yaşam sürsün' diye. Ama bunlar geldiler kendileri köşeyi döndü, sizin çocuklarınız iş bulamadı. Benim bir sözüm, ahtım var; Bu ülkede inşallah işsizlik denen belayı sona erdireceğim. Bu ülkede atama bekleyen öğretmenlerin tamamı okullarına gidecek ve öğrencileri ile kucaklaşacak."

AA 



Bu haber 599 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,601 µs