En Sıcak Konular

'Türkiye'de adam olmuş herkesin kaseti var'

9 Mart 2014 13:26 tsi
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam'dan sıra dışı "dinleme" yorumu...

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığının (TİB) dinlemelere ilişkin soruşturmasıyla ilgili, "TİB'in açıkladığına göre, tespit edilen dinleme sayısı yarım milyon kişi. Bu, demektir ki Türkiye'de işe yarayan insanlardan dinlenmeyen kimse kalmamış. Şundan emin olabilirsiniz, Türkiye'de adam olmuş herkesin, gizli bir yerde bir kaseti var, hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Serdivan ilçesinde AK Parti İl Gençlik Kollarınca düzenlenen kahvaltıda gençlere hitap eden İslam, genç nesillere daha iyi Türkiye bırakmak için çalıştıklarını söyledi.

Bu yolda hiçbir zaman eğilmediklerini vurgulayan İslam, "Biz hiçbir zaman eğilmeyeceğiz. Hiçbir şartta eğilmeyiz. Başımıza ne gelirse gelsin, bu böyle. Türkiye, çok değerli Başbakanı liderliğinde, dik durmaya devam edecek. Bugüne kadar yaşadığımız macera da bundan sonraki duruşumuzun ciddi bir teminatıdır" diye konuştu.

İslam, Türkiye'nin de Afrika gibi sömürge haline getirilmek istendiğine işaret ederek, Türkiye'nin bu duruma sürekli karşı çıktığını vurguladı.

İslam, şöyle devam etti:

"Türkiye, başını sık sık kaldırıyor. Rahmetli Menderes ile kaldırdı, onu idam ettiler. Ekonomisi dışa bağımlı, kendi yöneticisini seçemeyen bir Türkiye istiyorlar. Bunu söylediler. Bu makus talihi kırmak isteyen Menderes idam edildi. Türkiye, bunu yeniden kırmak istedi, darbenin ardından Özal geldi ve o da hilelerle aşağı çekildi. Onun arkasından rahmetli Erbakan geldi ve yine gizli darbelerle, onu da yönetimden uzaklaştırdılar. Onu da bertaraf ettiler ama hemen arkasından çok şükür, Recep Tayyip Erdoğan iktidara geldi."

"İSTİFLENMİŞ KASETLER VAR"

İslam, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın iktidara gelmemesi için çeşitli planlar yapıldığını ama tutmadığını dile getirdi.

AK Parti iktidarının birçok darbe girişimini savurduğunu vurgulayan İslam, son günlerde servis edilen kasetlerin benzeri olmayan darbe girişimi olduğunu kaydetti.

İslam, Türkiye'de milyonlarca kişinin dinlendiğini belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Dünyanın görmediği bir şey gerçekten. TİB'in açıkladığına göre, tespit edilen dinleme sayısı yarım milyon kişi. Bu, demektir ki Türkiye'de işe yarayan insanlardan dinlenmeyen kimse kalmamış. Şundan emin olabilirsiniz, Türkiye'de adam olmuş herkesin, gizli bir yerde bir kaseti var, hayırlı, uğurlu olsun. Eşiyle, dostuyla konuşurken, istiflenmiş kasetler. Sonra bunlar kesilip yapıştırılıyor. Hepimizin böyle kasetleri var arkadaşlar.

Onun için Başbakanımıza gelip bu kasetleri söylediler. Sayın Başbakanımız da 'elinizi korkak alıştırmayın ve mücadele ederim' dedi. Allah'a hamdolsun, milletimiz de onun arkasındadır ve bu bütün mücadele Türkiye temizlenene kadar devam edecektir."

aa

Bu haber 669 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,558 µs