En Sıcak Konular

Kılıçdaroğlu: Benim tek güvencem halk

11 Mart 2014 15:33 tsi
CHP Lideri Kılıçdaroğlu "Benim en büyük güvencem sizsiniz. Halkıma güveniyorum, insanıma güveniyorum. Kimliği, inancı ne olursa olsun, halktan yana olan bütün Türkiye'yi kucaklıyorum ve ona güveniyorum" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisince Çorum Abide Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarına değinen Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti: "Çıktı dedi ki 'bunlar montaj, bu sesler bana ait değildir' dedi. Kendisine şu çağrıyı yaptım, bunlar yalansa Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nın kayıtlarını yayınla. Çünkü o 76 milyon yurttaşın izlendiği bir yerdir bu başkanlık. Açıkla dedim, orada görürüz senin telefon edip etmediğini. Telefon etmediysen eyvallah deriz, bunların tamamı sahtedir deriz. Açıkladı mı, açıklamadı. Çünkü açıklansa gerçekler bir daha ortaya çıkacak. İki, dedik ki bunlar eğer gerçekten şu veya bu şekilde doğru değilse o zaman dünyanın bu işleri bilen büyük şirketleri var. O şirketlere gönderin, bunların sahte olup olmadığını size raporlasınlar. Gönderdi mi? Gönderebilir mi? Çünkü gerçekler ortaya çıkacak.

"EN BÜYÜK GÜVENCEM SİZSİNİZ"

En büyük güvencesinin halk olduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

"Benim en büyük güvencem sizsiniz. Halkıma güveniyorum, insanıma güveniyorum. Kimliği ne olursa olsun, inancı ne olursa olsun, halktan yana olan bütün Türkiye'yi kucaklıyorum ve ona güveniyorum. Bizim arkamızda sermaye yok, bizim arkamızda şunlar bunlar yok, tek güvencemiz var, o da halktır."

"BENİM İÇİN VATANDAŞ VAR"

Çorum'un tarihte ve ekonomide çok önemli yeri olduğunu anlatan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Tuğlanın, kiremidin büyük bir kısmı burada üretiliyor. Aynı zamanda burası leblebinin başkentidir ama gereken önem verilmedi, halkın iktidarında bu önemi vereceğiz. Bu vesile ile sadece Çorumlu iş adamlarına değil, Türkiye'deki bütün iş adamlarına seslenmek istiyorum. İş adamlarımızın dünya görüşü ne olursa olsun, hangi partiyi tercih ederse etsin, biz asla bu başçalanın yaptığı gibi bir ayrım yapmayacağız. Biz asla hükümeti eleştirdi diye ertesi sabah onun kapısına vergi müfettişleri göndermeyeceğiz. O yeter ki üretsin, hatamız varsa açık yüreklilikle söylesin. Türkiye'ye yeni bir iklim, yeni bir siyaset anlayışı getireceğiz. Herkes özgürce konuşacak, siyasetçi de kulak kabartacak. Hatası varsa düzeltecek. Kurallı ekonomi getireceğiz, iş adamı önünü görecek devlete başvurduğunda işi yapılacak. Bizim partiden, yok başka partiden ayrımına son vereceğiz. Benim için yandaş yok, benim için vatandaş var."



Bu haber 567 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,032 µs