En Sıcak Konular

Erdoğan'dan Gülen'e sert sözler

21 Mart 2014 12:40 tsi
Başbakan Erdoğan, partisinin Artvin mitinginde Fethullah Gülen ve muhalefet partilerine yüklendi.

Başbakan Erdoğan, Gülen için "Adam bakıyorsun dinleme ise dinleme, görüntü ise görüntü. Her numara var" ifadelerini kullandı.

CHP ile cemaati ittifak yapmakla suçlayan Başbakan Erdoğan, "Kılıçdaroğlu'na oy toplayan Pensilvanya onunla birlikte haşrolunacaktır." dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Artvin'de AK Parti mitinginde halka seslendi. Artvin'e iktidarları döneminde yapılan yatırımları anlatan Erdoğan'ın hedefinde Gülen ve Kılıçdaroğlu vardı:

İSTANBUL İLE İZMİR FARKI

Çöp depolamanın sızıntısı nereye akıyor? Çoruh nehrine akıyor. Hani bunlar çevreciydi? Geziciler çevreci değil miydi? Sizi gidi geziciler sizi. Koskoca İzmir hala vahşi depolama yapıyor, ama İstanbul modern depolama yapıyor.

İstanbul çöpten enerji üretiyor, fark bu. Artvin'e yaptığımız yatırım 10 katrilyon. Buraya üniversiteyi kim kurdu? Biz kurduk. Üniversite öğrencilerine verilen burs 45 liracıktı, şimdi 30 lira. Biz sizin için varız. Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik.

Artvinli istiyoruz ki sağlık sorununu burada çözebilsin. Şu ana kadar sağlıkta 92 trilyon yatırım yaptık. Yusufeli şu anda Türkiye'nin en büyük gövdeli barajına sahip olacak, oraya da hastane yapıyoruz. Lafla bu işler olmuyor. Artvinli İstanbul'u bilir.

Şu çöp ancak bizimle kalkar halk partililerle kalkmaz. Artvin'de su sıkıntısı yok ama alt yapı yok, biz yaparız. Bu yeşilin içinde hava kirliliği olmaz, buna rağmen doğalgazı getirmek süretiyle evlerinde bir oda değil tüm daire ısınsın istiyoruz.

HER NUMARA VAR

Hocaefendi midir istihbarat şefi midir belli değil. Pensilvanya'da bir zat var. Hocaefendi midir, istihbarat şefi midir, belli değil. Adam bakıyorsun dinleme ise dinleme, görüntü ise görüntü. Her numara var.

NE İŞİN VAR PENSİLVANYA'DA?

Ne işin var Pensilvanya'da? Siyaseten alüftelere takılma bizim güzel insanımız var. Ülkeme niye fitneyi sokuyorsun. Yalansa bunlarda takiyye bunlarda.

Milyarlar dolar, bunlarla uğraşıyorsun. Neymiş? Bir tane ceketi varmış. Bir ceketin cebine milyarlarca dolar sığar mı?

Kişi sevdiğiyle birliktedir. Kılıçdaroğlu'na oy toplayan Pensilvanya onunla birlikte haşrolunacaktır. Başka bir şey söylemeye gerek var mı?

Biri siyasi Türkçülük diğeri Kürtçülük yapıyor, CHP kumsalların partisiyiz diyor. Ama biz 77 milyonun partisiyiz. İnşallah Artvin ile Rize arasında bir yere havaalanını yapacağız. Etüt çalışmalarını yapıyoruz.

CHP'yi dinliyorsunuz ne konuştu burada? Ben şunu yapacağım bunu yapacağım diye bahsetti mi? Şurada yaptığımız barajlar bizi anlatıyor. Buralardan milyonlarca kilowat enerji üretiyoruz.

BU ADAMLAR PLAN PROJE AÇIKLAYAMAZ

Bu adamlar plan proje açıklayamaz, ama bize yolsuzluk iftiralarına hep eserlerimizle cevap veriyoruz.  79 senede 6 bin 100 km bölünmüş yol yapıldı, biz  17 bin km bölünmüş yol yaptık. 230 milyar dolar olan milli gelirin üstüne 12 senede 590 milyar dolar ilave ettik.

Gece gündüz demeden Aşık Veysel gibi gidiyoruz gündüz gece. Sekiz gün kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Aman ha müjdeleri alacağız Artvin'de.

Bu haber 458 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,742 µs