En Sıcak Konular

Gülen davet etti CHP'li Başkan ABD'ye gitti!

25 Mart 2014 21:45 tsi
Gülen davet etti CHP'li Başkan ABD'ye gitti! CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Akaydın canlı yayında Gülen'in daveti üzerine ABD'ye gittiğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Akaydın, katıldığı bir canlı yayın programında bomba itiraflarda bulundu. Akyadın, Fethullah Gülen'in daveti üzerine ABD'ye gittiğini, ABD'de sözde Ermeni soykırımı tasarısını ABD'de senatoya getiren Nancy Pelocy ile tanıştığını itiraf etti. Akaydın ayrıca "Atatürk yaşasaydı tarikatları kaldırmazdı" dedi.

GÜLEN'İN DAVETİ ÜZERİNE ABD'YE GİTTİ

CHP'li Akaydın, Enver Aysever'in "Pensilvanya'ya gittiğiniz ve Gülen'le görüştüğünüz iddia edildi. Siz ne diyeceksiniz?" sorusuna, "Buna şöyle gülerek cevap vereyim, benim kime gideceğim, kimle konuşacağım hiç kimseyi ilgilendirmez. Ben hizmet grubunun davetlisi olarak geçen yıl Washington'a gittim." diyerek adeta itirafta bulundu.

CEMAATİN LOBİ FAALİYETLERİ ADETA ORTAYA DÖKÜLDÜ

Akaydın, bu sözlerinin ardından ise daha da ilginç bir itirafta bulundu. Gülen cemaatinin ADB'de ne kadar örgütlendiğini de gözler önüne serdi. Akaydın, yaptığı ABD ziyaretinde, Türkiye'ye karşı oynanan Ermeni soykırımı iddiasını ABD senatosuna taşıyan Nancy Pelocy ile de tanıştığını işte şu sözler ile itiraf etti: "Orada dünyanın çok önemli insanları ile görüştüm. Çok önemli bir toplantıda Antalya'yı tanıtan bir konuşma yaptım. Hakikaten etkilendim. Cemaatin kurduğu lobiden etkilendim. Çünkü 48 tane ABD senato üyesi yemeğe geldiler. Nancy Pelocy ile beni tanıştırlar."

ATATÜRK YAŞASAYDI TARİKATLARI KAPATMAZDI

Akaydın ayrıca, "Tarikat olgusu bu ülkenin bir olgusu. Ben bir tek terörist başı Apo ile görüşmem dedim. Ben herkesle görüşürüm. Benim gittiğim toplantıya 7 tane CHP'li milletvekili de katıldı. Atatürk yaşasaydı tarikatları kapatmazdı." dedi.

CHP Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Akaydın bu açıklamaları, CNNTürk'te Enver Aysever'in sunduğu Aykırı Sorular'da yaptı.

Haber7



Bu haber 759 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,841 µs