En Sıcak Konular

Davutoğlu: Bayrağı zirveye taşıyan tek parti

26 Mart 2014 13:25 tsi
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, partisince Derbent ilçesinde düzenlenen mitingde konuşma yaptı.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, "Türkiye'nin her yerinde olan AK Parti. Al bayrağı dünyanın her yerinde en yüksek zirvelere taşıyan tek parti AK Parti. İşte milliyetçilik budur. Ülkenin her köşesine gitmektir" dedi.

Davutoğlu, partisince Derbent ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, 30 Mart seçimlerinin sıradan bir seçim olmadığını belirtti.

Seçimlerin, Türkiye'nin 12 yıl içinde AK Parti kadroları tarafından elde edilen kazanımların heba edilmesine engel olmak için bir imkan olduğunu vurgulayan Davutoğlu, şunları kaydetti:

"AK Parti ile Türkiye'nin kazandığı güç frenlensin, durdurulsun istiyorlar. Ekonomimiz 4 misli büyümüş. İhracatımız 4 misli büyümüş. Her alanda dünyaya örnek bir performans sergilenmiş. Şimdi size soruyorum; 12 yıl içinde kat ettiğimiz mesafeden memnun musunuz? Türkiye'nin, Cumhuriyetimizin 100. yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmesi için AK parti kadrolarına destek vermeye devam edecek misiniz? Her birinizin çocukları eğitim yılı başlamadan hemen önce telaşa kapılırdı, bütün aileler, 'çocuklarımıza kitabı nasıl alacağız, parayı nereden bulacağız?' diye düşünürdü. Size soruyorum; böyle bir telaşınız var mı? Çocuklarınıza kitaplar okul başlar başlamaz veriliyor mu? Herhangi bir sıkıntı çekiyor musunuz? Sadece kitaplar değil, Fatih Projesi ile Türkiye'nin her yerinde tabletler dağıtıyoruz. Artık bizim çocuklarımız dünyanın en gelişmiş ülkelerindeki imkanlara kavuşacaklar. Bütün bunlardan razıysanız inşallah 30 Mart'ta gür bir sesle Derbent'te, Konya'ya, Ankara'ya dünyanın her bir köşesine gür bir destek haykırması vereceksiniz."

Alanda toplananların; "AK Parti tek parti" sloganları atması üzerine Davutoğlu, şunları kaydetti:

"Türkiye'de çok parti var ama Türkiye'nin her yerinde olan AK Parti. Van'a, Urfa'ya, Siirt'e, Batman'a gittim. Vatanımızın en güzel köşeleri. Sordum; 'ana muhalefet partisi buraya geliyor mu?' diye 'Yok' dediler. 'Burada tabanları hiç yok' dediler. 'İkinci muhalefet partisi geliyor mu?' 'Yok' dediler. Kim var? Sadece AK Parti ve 3. muhalefet partisi var. Orta Anadolu'da da bütünüyle olan tek parti AK Parti. Kıyılara gidiyorsun İzmir'e Antalya'ya... Orada CHP ve AK Parti var. Türkiye'nin her yerinde olan AK Parti. Al bayrağı dünyanın her yerinde en yüksek zirvelere taşıyan tek parti AK Parti. İşte milliyetçilik budur. Ülkenin her köşesine gitmektir. Sayın Kılıçdaroğlu Konya'da miting yapma cesareti gösteremedi. Akşehir'de miting yaptı ama kendi adayını tanıtırken 'Kırşehir' diye tanıttı. Daha nereye geldiğinin farkında değil. Derbent'e gelse Allah bilir ne diyecek. Bilir mi Derbent'i, bilmez."

Davutoğlu, "Şaşkın Kemal" sloganları üzerine "Doğru, şaşkın ki ne şaşkın. Bazen bize dil uzatmaya kalkıyor, en güzel cevabı Konyalılar veriyor. Allah'ın izniyle bütün Türkiye'yi kuşatan AK Parti, Türkiye'nin geleceğinin, sizlerin, bu ülkenin birlik ve beraberliğinin yükselmesinin teminatıdır" dedi.

aa

Bu haber 484 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,310 µs