En Sıcak Konular

CHP Ak sakallı dedeyi kandırdı!

28 Mart 2014 19:35 tsi
İstanbul Ataşehir'de bir siyasi partinin afişlerinde ve ajandalarında kendi resimlerini gören vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşadı.

Durum karşısında mağdur olduklarını söyleyen vatandaşlar, reklam afişlerinin biran önce toplatılmasını istedi.

30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Ataşehir'in mahallelerinde ve caddelerinde asılan bir siyasi partilerin afişleri ve billboardları vatandaşları çileden çıkarttı. İddiaya göre kendilerinin izni olmadan gizlice çekilip, siyasi partinin afişlerinde ve ajandalarda resimlerini gören vatandaşlar, reklam afişlerinin bir an önce kaldırılmasını istedi. Mağdur olduklarını dile getiren Yılmaz Bayrak ve Miyase Can, resimlerini gören akrabalarının yüzlerce defa arandığını söyledi.

 



BİR KAĞIT İMZALATTILAR

Belediyeye bir işi gereği gittiğini belirten Yılmaz Bayrak, "Orada bana bir kağıt imzalattılar. Birkaç vatandaş daha vardı. İçlerinden biri 'hacı amca sen çok güler yüzlüsün, gel senin bir fotoğrafını çekeyim' demişti. Hep beraber fotoğraf çektiler. Geçtiğimiz günlerde eş dost aramaya başladı. Fotoğrafımı afişlere basmışlar. Mahcup oldum. Ben fotoğrafımın hiçbir zaman afişlere basılmasını istemedim. Hangi parti olursa olsun ben fotoğrafımın kullanılmasını istemiyorum. Pankartların kaldırılmasını istiyorum" dedi.

2009'DA DA FOTOĞRAFLARIM ÇEKİLMİŞ

2009 senesinde de haberi olmadan çekilen fotoğrafının seçim ajandalarında kullanıldığını iddia eden Miyase Can, "Bir belediyede haberim olmadan fotoğrafım çekilmiş. 2009 senesinde belediyede çekilen fotoğrafımı 2014'te de seçim için hazırlanan bir ajanda da gördüm. İznim olmadan basarak liselere ve perşembe pazarı esnafına dağıtılmış. Sanki o partinin bir mensubuymuşum yansıtılmaya çalışılmış. Bu olaydan dolayı mağdur ve rahatsız oldum. Ajandaların toplatılarak fotoğraflarımın kaldırılmasını istiyorum" diye konuştu.

haber7



Bu haber 866 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,762 µs