En Sıcak Konular

Erdoğan'dan güçlü ülke vurgusu

4 Eylül 2014 12:32 tsi
Erdoğan'dan güçlü ülke vurgusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas Kongresi'nin yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ataların emaneti olan bu cennet vatana aynı şuurla sahip çıkmaya devam edeceklerini belirterek, "Yeni Türkiye vizyonumuzdaki hedefleri gerçekleştirerek, Türkiye'yi dünyanın en gelişmiş, en güçlü ülkeleri arasına sokmak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz" ifadesini kullandı.

Erdoğan, Sivas Kongresi'nin yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladığı mesajda, Sivas Kongresi'nde alınan kararların, Kurtuluş Savaşı'nın yolunu açtığı gibi Cumhuriyetin geleceğini de şekillendirdiğini bildirdi.

Kongrede ortaya konulan milli birlik ve beraberlik ruhunun Kurtuluş Savaşı'nı büyük bir zaferle taçlandırdığını hatırlatan Erdoğan, "Atalarımızın bizlere emaneti olan bu cennet vatana bizler de aynı şuurla sahip çıkmaya devam edeceğiz. 'Yeni Türkiye' vizyonumuzdaki hedefleri gerçekleştirerek, Türkiye'yi dünyanın en gelişmiş, en güçlü ülkeleri arasına sokmak için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz" ifadesine yer verdi.

Erdoğan, mesajında şunları kaydetti:

"Kişi hak ve özgürlüklerini en ileri standartlara ulaştıran, tüm ayrımcılık ve dışlamaları reddeden, milli birlik ve beraberliğini daha da pekiştiren, vatandaşlarının refah düzeyini artıran, herkesin vatanında kendini hür hissettiği, devletin içinde farklı yapılanmalara asla müsamaha göstermeyen, geleceğe güvenle bakan güçlü bir ülkeye ulaşmak için yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz. Bu bizim geçmişimize olduğu kadar, geleceğimize karşı da de en büyük sorumluluğumuzdur.

Sivas Kongresi'nin yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, tüm kahramanlarımızı saygı ve şükranla anıyor, bu Kongre'ye ev sahipliği yapan Sivaslıları ve tüm vatandaşlarımı en kalbi duygularla selamlıyorum."

aa

Bu haber 516 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,271 µs