En Sıcak Konular

CHP‘de sarı alarm

9 Aralık 2014 08:24 tsi
CHP‘de sarı alarm Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ile Yardımcısı Emir Sarıgül arasındaki gerginliğe Kılıçdaroğlu el koydu.

Kılıçdaroğlu taraflara sulh çağrısı yaptı. Olayları araştıran CHP’li kurmaylar ise Sarıgül’ün ihraç edilmesini istedi.

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ile Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül arasındaki gerilime Kemal Kılıçdaroğlu el koydu. Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ile Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül arasındaki ‘Başkanlık’ tartışması masaya yatırıldı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz çarşamba günü MYK sonrası yapılan özel toplantıda  Veli Ağbaba ve Cemal Canpolat’ı Şişli sorununu çözmesi için özel olarak görevlendirdi.

İSTİFA BELGESİ BANA GELMEDİ

CHP’de bunlar yaşanırken sabah saatlerinde Emir Sarıgül’ün istifa ettiği haberi gündeme bomba gibi düştü. Emir Sarıgül istifa iddiasını  yalanlasa da Başkan İnönü; "İstifa dilekçesi verdiğini duydum ama önüme bir belge gelmedi” açıklamasını yaptı.

HAYRİ İNÖNÜ NOKTAYI KOYDU

29 Mart yerel seçimleri ardından kendisi için takılan  ‘Gölge Başkan’ benzetmesinden bunalan Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, 21 birim müdürünün tamamının Sarıgül tarafından görevden alınması bardağı taşıran son damla oldu. Soluğu Ankara’da alan İnönü, "İşimi yapamıyorum. Benim görevlendirdiğim 21 birim müdürü Emir Sarıgül tarafından görevden alındı. Yeni birim müdürleri benim dediklerimi yapmıyor. Açıkçası onlara söz geçiremiyorum. İşimi yapamıyorsam o koltukta oturmamın da bir anlamı yok” diyerek adeta rest çekti.

İHRACI GÜNDEME GELDİ

Çarşamba günü yapılan MYK toplantısı ardından bir araya gelen Kılıçdaroğlu, Gürsel Tekin, Veli Ağbaba ve Cemal  Canpolat, Şişli’deki İnönü-Sarıgül kavgasını masaya yatırdılar. Toplantıya katılan bütün yöneticilerin İnönü’ye destek vererek Emir Sarıgül’ün partiden ihracını istedikleri iddia edildi. 

İnönü gövde gösterisi yaptı

Uzun zamandır belediye etkinliklerinde gözükmeyen Başkan Hayri İnönü, toplu iş sözleşmesinde gövde gösterisinde yaptı. İnönü'nün işçilerle toplu fotoğraf çektirdiği anlarda Emir Sarıgül’ün olmaması dikkat çekti.

İSTİFA ETMEDİM BAŞKANIMI SEVİYORUM


Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül yaptığı yazılı açıklamada istifa etmediğini, görevinin başında olduğunu belirterek, "Görevimin başındayım, başkanımı çok seviyorum. Başkanımın da sonuna kadar emrindeyim. Bilgi kirliliği var” dedi.

Akşam



Bu haber 662 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,147 µs