En Sıcak Konular

Meteoroloji saat verdi!

11 Aralık 2014 16:05 tsi
Meteoroloji akşam saatlerinde yaşanacak şiddetli yağış ve fırtına için uyardı. Yağışlar gece boyunca özellikle Karadeniz ve Ege Bölgesi'nde etkili olacak.

Meteoroloji, akşam saatlerinden itibaren birçok il için sağanak yağış uyarısı yaparken, yarın itibari ile de fırtına beklendiğini açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Denizi, Kuzey Ege, Güney Ege ve Akdeniz'de cuma ve cumartesi günleri fırtına beklendiğini açıkladı.

Meteoroloji’den yapılan açıklamaya göre, bugün yurdumuzun batısında görülmekte olan sağanak yağışların, akşam saatlerinden itibaren Kıyı Ege’de, yarın sabah saatlerinden itibaren Ege bölge genelinde sağanak etkili olacak.


İŞTE YAĞIŞ ALACAK O BÖLGELER

    İzmir,
    Aydın,
    Muğla,
    Manisa,
    Denizli,
    Uşak,
    Kütahya ve
    Afyonkarahisar),
    Batı Akdeniz (Antalya, Burdur ve Isparta) ile
    Marmara’nın doğusunda (Kocaeli,
    Sakarya,
    Bilecik,
    Yalova,
    Bursa,
    Balıkesir
    İstanbul’un Anadolu Yakası), yarın (12.12.2014)
    Akşam saatlerinden sonra ise Adana ve Mersin çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/metrekare),
    Muğla
    Antalya il genelinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 kg/metrekare) olacağı tahmin ediliyor. Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, ani sel, su baskını, vb) vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.” denildi.

BÖLGELERİMİZDE HAVA NASIL OLACAK?
MARMARA    
Çok bulutlu, batısı ile gece saatlerinden itibaren bölge genelinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde Çanakkale'nin güney kesimlerinde, yarın (Cuma) sabah saatlerinde Balıkesir çevreleri ile Çanakkale ve Bursa'nın güney ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; yarın (Cuma) sabah saatlernide bölgenin batısında kuzey yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) olarak eseceği tahmin ediliyor. Gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.    En Düşük (°C)    En Yüksek (°C)
BILECIK    Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı         14
EDIRNE    Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı         9
ISTANBUL    Çok bulutlu, ilk saatlerde güney kesimleri ile gece saatlerinden itibaren il geneli yağmur ve sağanak yağışlı         13
KIRKLARELI    Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı         10
EGE    Çok bulutlu, Kıyı Ege ile zamanla bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam ve gece saatlerinde kıyı kesimlerinde, yarın (Cuma) sabah saatlerinde bölge genelinde yerel olarak kuvvetli, Muğla çevrelerinde çok kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Güney Ege kıyılarında güney ve güneydoğu, zamanla Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve doğu yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/s), Güney Ege kıyılarında yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/s) esmesi bekleniyor. Gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
A.KARAHISAR    Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Cuma) sabah saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.         13
AYDIN    Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinden itibaren yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.         19
DENIZLI    Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Cuma) sabah saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.         19
IZMIR    Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinde kıyı kesiminde, gece saatlerinden itibaren il genelinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.         16
AKDENİZ    Parçalı ve çok bulutlu, Antalya çevreleri ile zamanla Batı Akdeniz'in yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde Antalya'nın batısı kesiminde, yarın (Cuma) sabah saatlerinde Antalya ve Burdur çevrelerinde kuvvetli, Antalya'da yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Batı Akdeniz kıyılarında güney yönlerden yer yer kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (30-70 km/s) esmesi bekleniyor.
ADANA    Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu         20
ANTALYA    Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde batı kıyılarında, yarın (Cuma) öğle saatlerinde il genelinde kuvvetli yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.         17
HATAY    Parçalı yer yer çok bulutlu         18
MERSIN    Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu         21
İÇ ANADOLU    Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Eskişehir, Konya ve Karaman çevreleri ile yarın (Cuma) sabah saatlerinde Ankara'nın batı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
ANKARA    Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) sabah saatlerinde batı kesimleri yağmur ve sağanak yağışlı         14
ESKISEHIR    Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu         12
KIRSEHIR    Parçalı ve çok bulutlu         13
KONYA    Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu         13
BATI KARADENİZ    Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) sabah saatlerinde Bolu, Düzce ve Zonguldak çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
BOLU    Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) sabah saatlerinde yağmurlu         13
DÜZCE    Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) sabah saatlerinde yağmurlu         14
KARABUK    Parçalı ve çok bulutlu         16
ZONGULDAK    Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) sabah saatlerinde yağmurlu         13
ORTA ve DOĞU KARADENİZ    Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
ORDU    Parçalı bulutlu         17
SAMSUN    Parçalı yer yer çok bulutlu         16
TOKAT    Parçalı yer yer çok bulutlu         17
TRABZON    Parçalı bulutlu         17
DOĞU ANADOLU    Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte doğu kesimlerinde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.
ELAZIG    Parçalı bulutlu         11
ERZURUM    Parçalı bulutlu         6
IGDIR    Parçalı bulutlu         11
MALATYA    Parçalı bulutlu         11
GÜNEYDOĞU ANADOLU    Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
ADIYAMAN    Parçalı ve çok bulutlu         15
DIYARBAKIR    Parçalı bulutlu         13
GAZIANTEP    Parçalı ve çok bulutlu         13
SANLIURFA    Parçalı bulutlu         17

Bu haber 535 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,601 µs