En Sıcak Konular

Taraftardan paralel yapı hakkında suç duyurusu

30 Aralık 2014 12:28 tsi
Fenerbahçe taraftarı Sakızcı, Yarsuvat'ın "Gülen grubu, Aziz Yıldırım'dan 50 milyon dolar istedi. Yıldırım bu parayı vermedi. Sonra malum süreç başladı" sözleri nedeniyle paralel yapı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Fenerbahçe Kulübü taraftarı Saadettin Sakızcı, Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat'ın "Fethullah (Gülen) grubu, Aziz Yıldırım'dan 50 milyon dolar istedi. Yıldırım da Fenerbahçe de bu parayı vermedi. Ondan sonra malum süreç başladı" şeklindeki sözleri nedeniyle paralel yapı hakkında suç duyurusunda bulundu.
 
Bir turizm firmasında genel müdür olarak çalışan, 52 yaşında, evli ve 2 çocuk babası olan Sakızcı, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde suç duyurusunda bulunduktan sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nda Cumhuriyet Savcısı Hasan Yılmaz'a ifade verdi.
 
İfadesinde, sarı-lacivertli kulübe, "1 milyon üye kampanyası" çerçevesinde üye olduğunu aktaran Sakızcı, Yarsuvat'ın sözüne güvenilen bir hukukçu olduğunu belirterek, "Fenerbahçe Kulübü'ne maddi delillere aykırı operasyon yapıldığını düşünmekteyim. Bir vatandaş olarak ihbar ve şikayet hakkımı kullanmak üzere Cumhuriyet Savcılığı'na müracaat ettim" ifadelerini kullandı.
 
Sakızcı, ifadesinde, eski milli futbolcu ve spor yazarı Ogün Altıparmak'ın da 3 Temmuz Operasyonu'nun başladığı günlerde, "Hizmet Hareketi, Fenerbahçe Kulübü'nden 50 milyon dolar haraç istemiştir. Verilmeyince bu operasyon yapılmıştır" dediğini iddia etti.
 
Saadettin Sakızcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk futbolunun bu döneminin aydınlatılmasını istediklerini ifade ederek, bu konuda elinde bilgi ve belge olan herkesin Cumhuriyet Başsavcılığı'na müracaat etmesi gerektiğini söyledi.
 

Bu haber 490 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,169 µs