En Sıcak Konular

Taksim'de dehşet gecesi

1 Ocak 2008 08:25 tsi
Yılbaşı gecesi Taksim Meydanı'nda utanç verici olay. Yanlarında erkek arkadaşları olan turist kızları taciz eden 50 kişilik grup objektiflere böyle yakalandı.

Taksim meydanı'nda erkek arkadaşlarıyla birlikte yürüyen turistler, yaklaşık 15 kişilik grupla birlikte yürüyüşlerine devam etti. Erkek arkadaşları ve yanındaki grupla birlikte eğlenerek yürüyen 4 kadın turistin gecesi bir süre sonra kabusa dönüştü. Yürüyüş sırasında yaklaşık 15 kişilik olan erkek grubu yaklaşık 50 kişiye ulaştı. Kadınları çembere alan erkekler, kadın turistlere el ve sözle taciz etmeye başladı.

Olanlar üzerine şaşkına dönen kadın turistler yanındaki erkek arkadaşlarıyla birlikte kapalı bir mekana sığındı. Kapalı mekanın önünde beklemeye başlayan çocukların çoğunlukta olduğu grup, polisin sözlü müdahalesiyle dağıtılmak istendi. Polisin müdahalesinin ardından kafeteryanın önünden çekilen grup üyelerinin bekleyişi devam etti. Kapının önünün boşalmasını fırsat bilen kadın turistler kendilerini dışarı attı.

Turistlerin dışarı çıkmasıyla birlikte yaklaşık 50 kişilik erkek grubu, turistleri taciz etmek için takibe devam etti. Turistlerin yürüyüşü sırasında grupta bulunan bazı kişilerin bayan turistleri elle ve sözlü tacizde bulundukları gözlendi. Bayan turistler, kendilerini takip eden erkek ordusundan kurtulmak için taksiye binmek istedi.

Taksinin çevresini saran kalabalık grup, taksinin hareket etmesine engel oldu. Uzun süre taksinin çevresinde bekleyen grup, zaman zaman kapıyı açarak sözlü tacizlerde bulundu. Taksinin etrafından uzaklaşmayan gruba polis ekipleri sözlü müdahale etti. Polis ekiplerinin 'dağılın' uyarını dikkate alan şahıslar, bir süre sonra ortadan kayboldu. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

star

 

 

 

 



Bu haber 778 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,945 µs