En Sıcak Konular

Fotoğraflarla 2007

1 Ocak 2008 14:46 tsi
Fotoğraflarla 2007 Klasik bir söylem vardır: İyisiyle kötüsüyle 2007'yi gerimizde bıraktık. 2008'in ilk gününde 2007 yılının hangi ayında, neler olduğunu hatırlamak ister misiniz? İşte 2007 yılında yaşananları ay ay özetleyen o kareler...

 

OCAK
Uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını yitiren Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink için sessiz yürüyüş düzenlendi.

 

 

MAYIS
Dünyanın sayılı derbileri arasında gösterilen Galatasaray-Fenerbahçe maçı olağan dışı randevularından birini yaşadı. Bir derbi hiç bu kadar sulandırılmamıştı...

 
 

MAYIS
Beklenen tarihten önceye alınan genel seçimler bütün partilerde olduğu gibi AK Parti'de de heyecanı erken başlattı. Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, Erzurum'daki açılışlarda halkı beraber selamladı.

 
 

MAYIS
Demokrat Parti altında merkez sağda etkin bir rol almak isteyen Mehmet Ağar ve Erkan Mumcu'nun partilerini birleştirme çabaları fiyaskoyla sonuçlandı.

 
 

HAZİRAN
Hakkâri'de mayın patlaması sonrası şehit olan Kıdemli Binbaşı Murat Özyalçın'ın cenazesinde küçük oğlunun duruşu yürek burktu.

 
 

TEMMUZ
Küresel ısınmaya bağlı olarak yağışların azalması birçok göl ve nehrin kurumasına sebep oldu.

 
 

AĞUSTOS
TBMM Genel Kurulu, 23. dönem milletvekillerinin yemin töreni için toplandı. Birçok gazete, haberlerinde DTP'li vekillerin Devlet Bahçeli'nin yanına giderek tokalaşmasını 'şık bir jest' olarak değerlendirdi.

 
 

EYLÜL
Türk vatandaşlığına geçmesi ve Milli Takım'da oynaması bazı kesimler tarafından eleştirilen Mehmet Aurelio, Kırmızı-Beyazlı forma altında attığı goller ve futboluyla en güzel cevabı verdi.

 
 

EKİM
12 askerimizin Dağlıca'da şehit edilmesinin ardından K.Irak'a yönelik askerî operasyonlar hız kazandı. Teyakkuza geçen güvenlik güçleri sabahın erken saatlerinde bölgelerinde mayın taraması yapıyor.

 
 

EKİM
Türkiye'ye resmî bir ziyaret gerçekleştiren Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Çankaya Köşkü'nde resmî törenle karşılandı. Tören sonrası Cumhurbaşkanı Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, Beşar Esad'ın eşi Esma Esad'la birlikte fotoğraf verdiler.

 
 

ARALIK
Olumsuz hava şartları Mersin'in Anamur ilçesinde de etkili olurken, aşırı yağışların Dragon Çayı ile dağlardan getirdiği odunlar henüz kışlık odununu alamayan vatandaşların yüzünü güldürdü.

 


Bu haber 527 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,996 µs