iyibilgi özel" /> iyibilgi özel"/>

En Sıcak Konular

Avrupa Yakası’nda neler oluyor?

1 Ocak 2008 15:13 tsi
Avrupa Yakası’nda neler oluyor?

Avrupa Yakası'nda neler oluyor? Yılbaşı özel bölümünde hangi ipuçları vardı. Cem ve Cesur gidiyor mu? Selin dönecek mi? Diziyle ilgili merak edilen soruların cevapları yalnızca iyibilgi'de... iyibilgi özel

Türkiye’nin Friends’i, son zamanların tartışmasız en eğlenceli dizisi Avrupa Yakası’nın Yılbaşı Özel Bölümü 2008’de olacakların ipuçlarıyla doluydu.

Yayımlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen Avrupa Yakası’nın yılbaşı özel bölümünde 2008’de yol verileceklerle ilgili ipuçları gözlerden kaçmadı.

Şahika (Binnur Kaya) ile birlikte diziye giren Cesur (Gürgen Öz) seyirciden olumlu reaksiyon almadı. Bu nedenle yılbaşı ikramiyesi Cesur'a vurdu ve bir daha dönmemek üzere Paris’e gidebilir.

Dizinin ilk bölümlerinde yakışıklı ve karizmatik olan Cem (Levent Üzümcü) karakterinde doğal olmayacak kadar keskin bir kayma oldu. Cem’deki bu değişim; geçmiş bölümlerde olan olaylara referans verecek kadar sıkı bir örgüsü olan bir senaryo için dikkat çekici bir zaaf.

Neyse seyirciler artık bu zavallı Cem’i daha fazla görmek istemiyorlar. Bu gidişten Levent Üzümcü de memnun değil. Cem muhtemelen Victoria ile evlenip New York’a dönecek. Onun yerini de bıçkın delikanlı Osman alacak.

Peki Avrupa Yakası’ndan ayrılanlara ne oluyor?

Zamanında kapıyı çarpıp çıkanlar şu anda hiç iyi durumda değil. Ata Demirer, Kanal D’de Okan Bayülgen’in açtığı alanda varlık göstermeye çalışıyor. Programı oldukça başarısız. Ata Demirer’in eski numaraları da yakında tükenmek üzere.

Şesu karakteriyle gönüllerde taht kuran Bülent Polat ise çok çabuk “ben artık oldum” dedi, ama yanıldığını da çok çabuk anladı. Şu anda kayda değer hiçbir projenin içinde değil.

Gelelim Selin’e. Selin’in Yılbaşı Özel Bölümünde anılması diziye dönebileceğiyle ilgili bir işaret mi değil mi bunu önümüzdeki günlerde anlayacağız. Selin de diziden kendi isteğiyle ayrılmıştı. Ancak onun da şansı yaver gitmedi. Çok başarısız projelerde boy gösterdi. En son, yine reytingleri iyi olmayan bir dizide gündüzleri canlanan bir bez bebeği oynuyor.


www.iyibilgi.com özel



Bu haber 3,534 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,332 µs