En Sıcak Konular

Ertuğrul Özkök'ün başucundaki yazı

2 Ocak 2008 16:48 tsi
Ertuğrul Özkök, torunlarıyla birlikte yatak odasında fotoğraf çektirdi. Fotoğraflarda, Özkök’ün yatağının başucundaki resimde ‘Allah’ yazısı dikkat çekti.

Hürriyet Gazetesi’nin ‘Günaydın Türkiye’ konseptli çalışmasında Ertuğrul Özkök, torunlarıyla birlikte yatak odasında fotoğraf çektirdi. Fotoğraflarda, Özkök’ün yatağının başucundaki resimde ‘Allah’ yazısı dikkat çekti.

Ertuğrul Özkök'ten Gülben Ergen'e, ilkokul öğrencisinden, Mehmet Günsür'e kadar birçok kişinin ilk kez güne nasıl başladığının fotoğrafları çekildi. Toplumun her kesiminden ünlü ya da ünsüz insanların "Günaydın Türkiye" dedikleri saatler ve o anlar Hürriyet’te yayınlandı.

Fotoğraflardaki bir ayrıntıyı ise Medyaradar gündeme taşıdı. İşte Medyaradar’ın fark ettiği ayrıntı:

Ertuğrul Özkök'ün ‘din istismarı’ndan ne kadar nefret ettiğini yazılarından herkes bilir. Hatta Abdullah Gül'ün eşiyle cami silueti önündeki pozunu eleştiren Özkök’ün, yatak odasında torunlarıyla birlikte verdiği pozda ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı.

Hürriyet Gazetesi "Günaydın Türkiye" başlığı altında bir dizi fotoğraf yayınladı. Fotoğraf dizisinin konsepti, birçok ünlünün güne başlarken, günaydın derken verdiği pozları içeriyordu. Kimi duşta, kimi mutfakta poz verdi.

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök ise bu diziye eşi ve iki torunuyla yatakta poz vererek başladı. Fotoğrafta gözlerden kaçan bir ayrıntı, Özkük’ün Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrunnisa Gül ile birlikte, Cumhurbaşkanlığı internet sitesi için verdiği bir poza ilişkin yaptığı eleştiriyi akıllara getirdi. Ertuğrul Özkök'ün de köşesinde eleştirdiği resimde Abdullah Gül eşiyle birlikte bir cami resmi önünde poz vermişti.

 

Gelelim Ertuğrul Özkök'ün fotoğrafına…

Fotoğrafta dikkati çeken şey Ertuğrul Özkök'ün hemen arkasında duvarda asılı duran tablo. Tabloda iki kuş figürü göze çarpıyor. Kuşlar arasında Arapça bazı yazılar var. Yazıların bir kısmı fotoğraftan anlaşılmıyor. Ama anlaşılan bir kısmı var. Orada Arapça "Allah" yazıyor. Fotoğraf uzaktan çekildiği için yazının tamamı okunamıyor. Ancak Arapça ‘Allah’ yazısı net bir biçimde görülebiliyor.

Medyaradar

 



Bu haber 946 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,594 µs