En Sıcak Konular

Yeni lider mesajı Facebook'tan verdi

3 Ocak 2008 08:21 tsi
Yeni lider mesajı Facebook'tan verdi Benazir Butto'nun ölümünden sonra parti başkanlığına getirilen oğlu Bilavel Butto Facebook'ta açıklamalarda bulundu. İşte Bilavel Butto'nun Facebook'tan yaptığı açıklamalar...

Oxford Üniversitesi'nde tarih okuyan 19 yaşındaki Bilavel Butto hayatının sürekli tehlikede olduğu bilinciyle yaşayacağını söyledi.

Facebook'ta kendisine başsağlığı dileklerinde bulunanları cevaplayan Butto, henüz çok genç olduğunu, fast food yemeyi ve televizyon izlemeyi sevdiğini belirtti.

Mesajında, "doğuştan bir lider değilim, politikacı ve büyük bir düşünür kimliğim de yok" diyen Butto, her normal öğrenci gibi hata yapabileceğini dile getirdi. Butto kendisine mesaj göndererek destek verenleri kardeşleri olarak tanımladı ve hepsine teşekkür etti. Annesinin öldürüldüğü saldırıda hayatını kaybeden diğer insanlara da başsağlığı dileklerini iletti.

Butto'nun partisi ise Facebook'ta yapılan açıklama konusunda yorum yapmak istemezken, Bilavel Butto'nun babası, oğlunun Facebook'ta bir hesabı olduğunu bildiğini söyledi.

BABASI EŞBAŞKAN

Bilavel’in başkan olduğu partide babası Asıf Ali Zerdari eşbaşkan. Benazir Butto’nun hayattayken "Hala aşığım" dediği kocası Zerdari (51), aileden gelen servetiyle playboy olarak ün yaptı. 1987’de Butto ile evlenince siyasete ağırlığını koydu. Butto’nun ikinci dönemi biter bitmez hapse atıldı. Yolsuzluk yüzünden 8 yıl hapiste kalan Zerdari, 2004 yılında beraat edince serbest bırakıldı. Buna karşın Zerdari’nin ismi temize çıkmadı. Pakistan’da ezici bir çoğunluk, eşinin iktidarı döneminde aldığı rüşvetlerden dolayı ismi "Bay Yüzde 10"a çıkan Zerdari’nin saygınlığının yok olduğunu ve siyaset yapmaması gerektiğini düşünüyor.

 
haber7



Bu haber 323 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,842 µs