En Sıcak Konular

Şeriat polisinden önce taciz timi

3 Ocak 2008 16:11 tsi
Şeriat polisinden önce taciz timi
Yılmaz Özdil yine büyük bir gazetecilik başarısı gösterdi. Yılbaşı gecesi Taksim'de turist kızlara cinsel tacizde bulunanların AKP Taciz Timleri olduğunu açıkladı. Şeriat devletine doğru bir adım daha mı atılıyor? Şeriat polislerinden önce taciz timleri

Türkiye’yi her gün daha dinci bir ülke haline getiren AKP'nin Taciz Timleri kurduğu açıklandı. Yılmaz Özdil’in büyük gazetecilik zekasıyla ortaya çıkan bu gerçek tüyler ürpertici.
Süreç nasıl işliyor?
AKP, kadınları örtünmeye zorlamak için şeytanın bile aklına gelmeyecek bir yol buldu. Yöntem ilk olarak yılbaşı gecesi Taksim’de uygulandı.
Parti tarafından işe alınan 50 kadar gence önce bir hafta boyunca yılbaşı eğlencelerinden bahsedildi. Seksin ve alkolün bu gecede zirve yapacağı konusunda sağlam bir bilinçlendirme çalışması yapıldı.
31 Aralık gecesi önce pahalı eğlence mekanlarında dansözlere para takan ya da sevgilisiyle artık sarılma aşamasını çoktan geçmiş insanların görüntüleri izletildi. Daha sonra bir güzel içirilen bu gençler beş parasız olarak Taksim meydanına salıverildi. Her biri birer vurucu tim haline gelmiş gençler planlandığı gibi ilk gördükleri bir kıza ağır taciz uyguladı.
Taciz başarılı oldu ama ne yazık ki taciz edilen kız Türk değil yabancıydı. Başını örtmezsen böyle taciz edilirsin mesajı tam yerine gitmemişti. Başörtülü olmayanların sokaklarda can güvenliğinin ve namusunun kalmadığı, namusunu kurtarmak isteyenlerin kapanması gerektiği propagandası yeterince yapılamadı ancak gelecekte bu uygulmanın yaygınlaştırılacağı gerçeği hala ortada.
Yılların gazetecisi Yılmaz Özdil olmasaydı bu gerçek karanlıkta kalacaktı.

AKP’nin bu zihni sinir projeleri yeni değil. Daha önce de Cuma ve Cumartesi günleri Boğaz köprüsü trafiğini kasten yoğunlaştırdıkları, bu sayede Beyoğlu’na içmeye gidenleri geciktirdikleri biliniyor.

Hüsnü Eleştirici



Bu haber 799 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,505 µs