En Sıcak Konular

Çiller dönecek mi?

8 Ocak 2008 11:48 tsi
DP lideri Süleyman Soylu'nin GİK listesinde eski isimler olunca bu soru sorulmaya başlandı.

DP'nin 4. Olağanüstü Kongresi'ne Çiller ve Ağar damgasını vurdu. İpi göğüsleyen taraf Soylu olunca, "Çiller geliyor mu?" sorusu gündeme geldi.

Hatta kongre salonundaki gazeteci arkadaşlar, yorum haber ve analizlerini yazarken, "Leydi'nin topuk sesleri" başlığını attılar.

Gazetelere bakıyorum, genç Soylu'nun başarısını Çiller'in ismi gölgelemiş.. Star'dan Neşe Sarıdoğan arkadaşımız da, Mayıs ayında Çiller'in gelebileceğini yazmış...

Evet, Tansu Çiller bu kongrede Süleyman Soylu'yu destekledi bu doğru. Ama kendini ortaya koymadı, yani Ağar kadar gövdesiyle çalışmadı. Bir mesaj yayımladı Süleyman Soylu'yu tarif etti, hepsi bu!

Diyorlar ki, Soylu'nun GİK'ine girenler Tansu Çiller'in ekibi...

Doğru!

Süleyman Soylu da Çiller'in ekibindeydi.

Soylu başta olmak üzere onunla birlikte hareket eden ekibin tamamı, Ağar ve tayfası tarafından tasfiye edilmişti. O ekibin yaşama hakkı yok mu? 5 yıl boyunca dışlanan, horlanan, kapının dışına itilen ekip, geçmişte Çiller'le oldu diye siyaset yapmayacak mı?

Geçelim...

Bakın çok net bir bilgiyi sizinle paylaşmak istiyorum.

Ve büyük harfle yazıyorum.

TANSU ÇİLLER SİYASETE DÖN-ME-YE-CEK!

Birinci ağızdan aldığım bilgi doğrultusunda bunu yazıyorum. Tansu Hanım, kongre öncesinde ne dediyse, orada. Yani gençlerin bundan böyle iş yapmasını istiyor. Bazı kesimler, "Ana-oğul" siyasetini başka anladı, ama işin aslı o değil.. Çiller bilgi ve birikimini Soylu'nun emrine verecek, Soylu ise yoluna devam edecek.

Kelek yok, yanlış yok, adam satma yok... En başından beri yola böyle çıkıldı. Tansu Çiller hiçbir beklenti içinde olmadan Soylu'nun arkasında durdu. O şimdi üstüne düşeni yapmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyor.

Mayıs kongresine gelince...

DP'de hakikaten yeni bir dönem başladı. Bir kere bu dönemde görevden almalar yok. Soylu ve ekibi ön seçime acayip önem veriyor. Şimdilik kimse inanmasa da, il ve ilçe yönetimlerinde tabanın sesine kulak verilecek. Mayıs'ın sonuna kadar kongrelerin tamamlanması hedefleniyor. Yani eski ekibin yaptığını bu ekip yapmayacak, kongre erteleme şu bu olmayacak.

Özeti şu:

Genç bir ekip iş başında. Siyasi ikbali sönen kimi kesimler, DP'nin ruhuna fatiha okusa da, ben Süleyman Soylu ve arkadaşlarının 22 Temmuz'da yere düşen ve o gün bugündür yerinden kalkamayan Kırat'ı yeniden şahlandıracaklarına inanıyorum.

Hayır Soylu arkadaşım diye bunu yazmıyorum.

İnanıyorum ve bugüne kadar hiç yanılmadım.

Bu arada merak edenlere bir mesajım var; yanlış yapılırsa yani arkadaşım, dostum Süleyman Soylu bir yanlışın içine düşerse, herkesten önce o yanlışı ben dile getireceğim.

Tıpkı 2000'deki gibi...

İnternet haber



Bu haber 572 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,142 µs